« Žene
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
SAVJETI

Ideje za darivanje za pravu gospodu

Ako vam je, kao i nama, dosadila standardna ponuda i rado biste sebi, djedu, kumu što se odvažio pustiti bradu za movember, darovali nešto drukčije, pogledajte naše, gentlemanske ideje za darivanje

Što ćete pokloniti dragome?
Što ćete pokloniti dragome? (Arhiva)
Više o

muškarci

,

darivanje

,

darovi

Kao što svake godine u prosincu, na svim radio stanicama, George Michael plače za srcem kojeg je darovao "Last Christmas", tako u prosincu počinje i atak sa svih strana s božićnim darivanjem.

Ako vam je, kao i nama, dosadila standardna ponuda i rado biste sebi, djedu, kumu što se odvažio pustiti bradu za movember, darovali nešto drukčije, pogledajte naše, gentlemanske ideje za darivanje.

Boston Grooming set

Za one gentlemane koji su često na putu, koristan će dar biti toaletna torbica branda Aesop. Torbica sadrži osam mirisno usklađenih, različitih proizvoda za mušku njegu. šampon s ekstraktom peperminta, smreke i čajevca. Regenerator za kosu sadrži bergamot, mentu i smrekine bobice koje omogućuju osnažujući, muževan miris. Nakon brijanja, za njegu lica, tu je hidratantna krema, također, na biljnoj bazi. U setu su još i balzam za lice i za tijelo, tonik za lice, vodica za usta. Praktičnost ove ideje za darivanje, osim što je dimenzijama prikladna i za najmanju putnu torbu, nalazi se i u mogućnosti nadopnunjavanja bočica prema potrebi. Kupiti ga možete ovdje.

Još odličnih poklona za vašeg gentlemana pronađite na portalu Gentleman.hr

02.12.2016. 18:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh