« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
SAVJETI ...

Što se može naučiti od horoskopskih znakova

Svaki horoskopski znak ima neku važnu karakteristiku koji bi bilo dobro naučiti od njega

Što možemo naučiti iz horoskopa
Što možemo naučiti iz horoskopa (Metro)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

karakter

,

horoskopski znakovi

,

glavne karakteristike

Horoskop nam daje mogućnost da upoznamo ljude prema njihovim znakovima zodijaka, no usput ćemo naučiti i njihove glavne karakteristike, od kojih bi nam neke sigurno dobro došle u životu. 

Ovan, recimo, svojom tvrdoglavošću i odbijanjem odustajanja može biti inspiracija za borbu za svoje stavove i prava. Ako želite krenuti prema uspjehu, bez zaustavljanja i pritom naučiti voljeti sebe, ugledajte se na njega. 

Bik će nam pokazati da se u životu može uživati bez ostatka, jer hedonizam je jedna od glavnih karakteristika ovog znaka, no i da je materijalno najvažnije u životu. Kako pretvoriti želje i snove u stvarnost? Pitajte Bika ...

Blizanci vas mogu naučiti da je svaka knjiga vrijedna i da je školovanje jedna od najvažnijih stvari u životu, dok će vam Rak osvijestiti važnost obitelji i doma u životu, kao i da razmaženost ne vodi nikamo. 

Lav će vam pokazati da treba cijeniti sve što imate, no i kako se odlično zabaviti i uživati u životu, što će Djevica dopuniti važnošću čistoće i zdravlja, kao i urednog doma.

Vaga može dati volju za kompromisom i pristojnim ponašanjem u svakoj situaciji, a Škorpion pokazati da u vama ima puno više snage za suočavanje s problemima nego što ste ikad mislili.

Strijelac će vas naučiti da se poteškoće savladavaju osmijehom i pozitivnim stavom, a Jarac objasniti da je vrijeme dragocjena stvarčica koju treba racionalno trošiti. Vodenjak i njegov stalni pogled u budućnost mogu biti trajna inspiracija svakome, kao i nezavisnost koju ovaj znak toliko cijeni, a od Ribe ćete rado preuzeti strast za romantikom i umjetnošću kao važnim dijelom života.

18.05.2013. 19:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh