« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
SAVJETI :)

Što se može gricnuti za večeru

Večera je uvijek zeznuta stvar, većina ljudi misli da ne bi trebali večerati, no može se... evo i što

Ne pretjerujte!
Ne pretjerujte! (Arhiva)
Više o

večera

,

kasna večera

Ako nemate vremena za kuhanje

Naručite iz kineskog restorana porciju povrća i ribe kuhanih na pari uz porciju smeđe riže. Dok čekate dostavu, sami napravite umak kako biste izbjegli škrob i šećer te sve dodatke koji samo donose dodatne kalorije.

Umak za rižu

Možete pomiješati par žlica bademovog maslaca, žlicu octa od riže i meda. Dodajte omiljene začine i spremni ste za dostavu!

Ako morate nešto "gricnuti" prije večere

Ako ste već satima bez hrane jasno da je teško pričekati dok večera ne bude gotova. Uzmite 10-ak badema i grickajte ih dok pripremate ukusnu juhu.

Brza juha od povrća

U tavi pržite ½ glavice luka te dodajte 2 žlice jušnog temeljca. Dodajte još šalicu temeljca, šalicu narezanog kelja, začine po želji (papar, sol, mediteranski začini...). Dodajte povrća po želji. Kuhajte na slaboj vatri 10 minuta.

Ako baš volite kuhati

Ako ste gladni ali volite kuhati, odličan je izbor omlet.

Omlet

4 jaja dobro istucite, dodajte par žlica bademovog mlijeka, malo senfa, prstohvat češnjaka u granulama, papar i sol. Ako želite možete dodati povrće poput kelja, ljute papričice...

Zagrijte malo ulja na tavi koja može u pećnicu. Smjesu stavite na tavu te u pećnicu na 20-ak minuta.

Kad večeru trebate odmah

Malu konzervu ribe poput lososa pomiješajte sa senfom u maslinovim uljem s biljnim dodatcima. Svježu papriku narežite na 4 dijela te napunite smjesom od lososa

08.03.2022. 18:13:45
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    08.03.2022. 19:15
    Krumpire
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh