« Seks
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
PRAVE STVARI

Što radi savršeni muškarac u krevetu

Savršenog muškarca nije lako naći, a pogotovo onoga koji osim što je džentlmen koji radi po kući zna i što sve treba napraviti u krevetu

Savršenog ne puštajte iz kreveta :)
Savršenog ne puštajte iz kreveta :) (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

seks

,

oralni seks

,

muškarci

,

seksualne fantazije

,

savršen muškarac

Savršen muškarac negdje je u rangu fatamorgane - prekrasan je, ali nedostižan. No, ponekad možete imati sreće i u krevetu sresti baš takvoga. Kako ga prepoznati? Nije tako teško ... 

On se brine da vi prvi doživite orgazam koji je obično pravi vatromet, a do njega ćete doći polako i uz puno, puno užitka. Naime, savršen muškarac u krevetu nikad ne ignorira vaše erogene zone - i to sve. Da, zna gdje su i zna kako ih stimulirati.

>> Kakav treba biti savršen muškarac >>

Uz to, savršen muškarac uvijek vraća uslugu - ako vi njemu pružite oralni seks, i on će se odmah spustiti dolje, a što je najbolje, napravit će to čak i ako vi niste njemu. 

Štoviše, nakon oralnog seksa sočno će vas poljubiti. Jasno mu je da ste zajedno u krevetu i da se tjelesne tekućine uvijek razmjenjuju u takvim situacijama.

>> Što kažu žene: kakav je savršen muškarac >>

Takav je muškarac kao stvoren za eksperimentiranje, jer nema straha od isprobavanja novih stvari, a kako vas uspješno opušta, možete su stvarno reći sve što vam pada na pamet, čak i najluđe seksualne fantazije.

Dakle, ako se probudite kraj takvog ... ne puštajte ga van!

09.11.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh