Metro-portal.hr

objavljeno 31.01.2015. 11:45:00
MMM

Što oblik usana govori o nama

Usne su jedan od vidljivijih atributa koje žene naročito vole naglašavati na razne načine, pa da vidimo što one govore o vlasniku

Što govore usne, a što mi? :)
Što govore usne, a što mi? :) (DeviantArt)

Usne imaju što za reći o svom vlasniku, ako pitate stručnjake, pa da vidimo koje se tajne kriju u njima. Široke usne tipa Julie Roberts govore o osobi s velikim krugom prijatelja, perfekcionistima punima života, spremnim da ostvare sve svoje snove.

>> I vi možete imati savršene usne >>

Tanke usne, s druge strane, ukazuju na osobu koja je mirna, uravnotežena i intuitivna, vrlo posvećena detaljima, koja će napraviti pravi korak u najboljem mogućem trenutku. Ma koliko vam takve osobe djelovale skromno, znajte da griješite, jer ambicije imaju napretek.

Pune usne simbol su hrabrosti i povjerenja, a obično ih imaju vrlo samopouzdani ljudi koji mogu riješiti i najzamršenije probleme. 

>> Učinite usne još više neodoljivima >>

Usne u obliku srca ukazuju na neovisne, zavodljive osobe koje se prepuštaju užitcima u svemu što rade. Bez problema preuzimaju odgovornost za sve što rade, a imaju izraženu potrebu za ljubavi..

Usne okrenute prema dolje daju tužan izraz lica, povučenost i tajanstvenost, no zapravo se radi o vrlo spretnim osobama koje su prilično izbirljive.

31.01.2015. 11:45:00
http://metro-portal.hr/sto-oblik-usana-govori-o-nama/89894/