« Seks
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Što ne smijete raditi u krevetu

Neke stvari jednostavno se ne rade u krevetu, pogotovo ako imate novu partnericu s kojoj se prvi puta prepuštate strastima

Ako ne želite ovakav ishod, poslušajte savjete
Ako ne želite ovakav ishod, poslušajte savjete (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

prvi seks

,

najbolji seks

Kad se govori o prvom seksu s novom dragom, najbolje je poslušati savjete s izvora - od žena. Upravo su se tom logikom vodili na portalu askmen.com kad su pitali svoje čitateljice što apsolutno ne vole u krevetu.

Recimo, jedna od gluposti koje možete napraviti upila vam se u glavu beskrajnim gledanjem erotskih filmova u kojima svako malo neki pastuh ispali: "Tko je tvoj tatica?". Ovu notornu glupost sigurno ne želite izreći ... Zašto? Razmislite malo ... Njen tata sigurno ne bi bio sretan da zna što sad radite s njegovom kćeri, a ona u tim trenucima sigurno ne želi misliti na njega. Stoga, jezik za zube!

Ako za uvod u avanture pod plahtama započnete priču o svojim mokrim snovima, ne biste li na taj način djevojku opustili i učinili je prijemčivijom za svoje ideje, pravilo je samo jedno - ona mora biti glavna ženska uloga u tim snovima. Sve ostalo vodi prema lošoj kavi i brzom razlazu umjesto noći strasti.

Naravno, vjerojatno ne treba posebno isticati (ali dobro je ponoviti za one koji uporno odbijaju progledati) da je shema orgazam - spavanje potpuno i apsolutno neprihvatljiva. Neprihvatljiva je i u dužim vezama, a na prvom seksualnom spoju jednostavno ne smijete to napraviti ili će vam to biti zadnji susret s tom ženom. Stoga, iako vam se spava (da, je , znanstveno je dokazano da je to normalno, ali eto ...), mazite se. Nema mrdanja!

I, za kraj, savjet koji zlata vrijedi - ne trčite pred rudo. Mogu vama biti dragi i zanimlijvi razni oblici seksa, malo vezanja, igračaka i sličnog, no ako vam to ona eksplicitno nije dala do znanja, morate se zadovoljiti klasičnim seksom bez tih dodataka. Potrudite se, dajte sve od sebe i natjerajte je tako da poželi još ... a onda ćete se već nekako dogovoriti. 

21.11.2013. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh