« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
MA DA?!

Što nas sve deblja, a da i ne znamo

Debljanje je vrlo traumatično, a sigurno ste se bar jednom zapitali kako je moguće da vam se lijepe kilogrami, a vi radite sve kako treba

Kako sve dobivamo kilograme
Kako sve dobivamo kilograme (Arhiva)
Više o

pretilost

,

antibiotici

,

debljanje

,

pasivno pušenje

,

stalno debljanje

,

suvišni kilogrami

,

noćna smjena

Pretilost je problem kojeg se neki jednostavno ne mogu riješiti, a ako spadate u one koji se zdravo hrane i trude se ostati u formi, no kilogrami i dalje ne idu dolje, vjerojatno imate neki od sljedećih problema ...

Tako nas, primjerice, deblja pasivno pušenje - aktivira se lipid u našem tijelu koji onemogućuje normalan rad stanica što je i pokazalo istraživanje čiji rezultati govore da se pasivni pušači debljaju više od onih koji ne žive s pušačima.

>> Sramite li se svog viška kilograma? >>

Ništa manji problem nije ni rad po noći - ne mora nužno biti noćna smjena, dovoljno je da svaku noć ostajete budni do sitnih sati pred računalom. Manjak sna usporava metabolizam i uzrokuje debljanje zbog manjka volje za vježbanjem i viška volje za nezdravom hranom u noćnim satima.

>> Kako ubrzati metabolizam i gubiti kilograme >>

Debljaju i antibiotici koji uništavaju dobre bakterije u našim crijevima, uključujući i one koje hranu pretvaraju u energiju. Njihov se broj može smanjiti i zbog stresa ili loše prehrane, pa se potrudite nadoknaditi ih probiotskim napitcima. 

Ako pripazite na ovih par detalja, garantiramo vam da će kilogrami napokon početi odlaziti.

20.12.2014. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh