« Život
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
SAVJETI

Što napraviti prije vježbanja?

Bez obzira na to volite li ju ili ne, svi se možemo složiti da je tjelovježba važna za održavanje našeg fizičkog, ali i mentalnog zdravlja

Kako, šta, kada... mnogo je pitanja
Kako, šta, kada... mnogo je pitanja (Arhiva)
Više o

vježbanje

,

priprema

Kad se napokon odlučite na vježbanje, većina ljudi više ne zna ni što bi, a bome ni kako bi, pogotovo kako maksimizirati rezultate vježbanje.

Recimo, trebamo li prije toga piti ili jesti? Što je s istezanjem? Ili bismo možda trebali uzimati suplement? Pitanja je uistinu mnogo, a kada je naše zdravlje u pitanju, najbolje je biti siguran.

Upravo zbog toga, treneri su odlučili otkriti pet stvari prije treninga koje pomažu u postizanju boljih rezultata prilikom vježbanja, a oni uključuju:

1. planiranje treninga unaprijed kako ih ne biste preskakali

2. obavezno istezanje

3. konzumiranje lagane i zdrave hrane

4. uzimanje suplemenata

5. dovoljno sna

Ipak, treneri naglašavaju kako je, pogotovo kad je riječ o uzimanju suplemenata prije treninga, potrebno voditi računa o vrsti suplementa koji uzimamo. Naprimjer, kreatin monohidrat još je uvijek najpopularniji oblik suplementa u svijetu fitnessa.

S obzirom na to da će vam osigurati snagu, povećati izdržljivost te smanjiti bol tijekom i nakon treninga, većina trenera preporučuje upravo ovaj suplement za što bolje rezultate

20.01.2023. 18:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh