« Seks
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
ZANIMLJIVO

Što muškarci žele od žena u krevetu?

Kad bi odlučile pitati muškarce što bi oni zapravo željeli u seksu, dobile biste ove savjete koje stvarno vrijedi zapamtiti i primjeniti

Par simpatičnih savjeta :)
Par simpatičnih savjeta :) (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

savjeti

Muškarci nisu previše nagli kad treba udijeliti neki savjet ženama jer dobro znaju da takvi ispadi rijetko padaju na plodno tlo - naročito kad se radi o seksu.

No, ako želite skladan odnos u krevetu, vrijedi poslušati par ideja koje će vam gotovo svaki muškarac nabaciti kao ključne za dobar seks:

Inicijativa - muškarci vole kad žene daju inicijativu za seks, štoviše, to ih prilično pali i sigurno će se potruditi da zadovolje svoju dragu u takvim situacijama ... pa to radite što češće.

Kompleksi - svaka žena ima neki dio tijela koji ne voli i za koji misli da nije dovoljno dobar ili lijep, pa ga pokušava sakriti u krevetu ... muškarci kažu - golo žensko tijelo je privlačno i seksi, sa i bez mana (glavno da je golo), stoga, zaboravite na celulit i sve te gluposti i prepustite se užitku

Nježnost - jest da neki vole grublji seks, no ovdje se radi o odnosu prema muškarčevom veseljku ... tu nitko ne voli grubosti, samo nježno pali.

12.12.2016. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh