« Seks
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Što muškarci žele od prvog seksa

Sveprisutna Tracey Cox ima rješenje i za taj problem u vidu savjeta kako bi trebao izgledati prvi seks s muške strane, pojašnjavajući njihova očekivanja

Neka prvi seks bude sjajno iskustvo za oboje
Neka prvi seks bude sjajno iskustvo za oboje (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

prvi seks

,

najbolji seks

,

očekivanja

Prvi seks je delikatan u svakoj vezi jer otkriva puno detalja kako o partneru, tako i o vama. Prvog se seksa više plaše žene misleći da možda neće napraviti nešto što se od njih očekuje, pa se događa da se ne mogu opustiti.

Naravno, sveprisutna Tracey Cox ima rješenje i za taj problem u vidu savjeta kako bi trebao izgledati prvi seks s muške strane, pojašnjavajući njihova očekivanja.

Pa da krenemo ... za početak, muškarci vole aktivne žene u krevetu koje ne brinu o svom tijelu, pa ležanje ispod pokrivača ne prolazi. Malo akcije, prigušeno svjetlo kako bi partner vidio vaše obline, poslije seksa i pogled na cijelo osvijetljeno golo tijelo, to je ono što se traži.

Muškarci se nadaju da nećete krivo shvatiti ako bude kratak, tj. ako svrši vrlo brzo jer će to pripisati uzbuđenosti zbog seksa s novom partnericom, pa mu dajte malo podrške i pričekajte pola sata, ako išta vrijedi pokušat će ponovno, i to će biti puno bolje.

Jači spol također voli znati da radi ono što treba i kako treba, pa kad vas pogodi na mjesto koje obožavate, dajte mu to jasno do znanja, a isto tako i kad je na potpuno krivom mjestu.

Na kraju bi muškarci uvijek željeli jednu te istu stvar - oralni seks, pa ako ste vični tome, usrećite ga kako najbolje znate, vjerujte da će vam se stostruko vratiti. Nakon seksa nemojte postavljati bedasta pitanja tipa "jesmo li mi sad kao neki par" ili nešto slično, jer odgovor obično ne znate ni vi ...

Nije komplicirano, kao što ste mogli pročitati, pa primjenite ono što mislite da bi vam odgovaralo.

10.09.2013. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh