« Žene
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
DRAGI ...

Što muškarci žele čuti od žena

Postoje neke stvari koje muškarci vole čuti u bilo koje doba i koje će mu trenutno poboljšati raspoloženje

Što mu treba reći da bude sretan
Što mu treba reći da bude sretan (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

žene

,

odnosi

,

veza

,

muškarci

Što sve muškarci vole čuti? Osim uobičajenih pohvala koje dižu ego, ima nekih stvari koje im potiču neka dobra sjećanja ili podići samopouzdanje u trenucima kad im to treba. 

Nije da predlažemo da im to stalno ponavljate, no jednostavno Hvala kad vam napravi neku sitnicu bit će prava motivacija da vam takve stvari rade s veseljem. Očevima će posebno dobro sjesti bilo kakva pohvala koja je vezana uz njihovo ponašanje prema djeci.

Možda i najbolja stvar za podizanje raspoloženja je podsjećanje na neke zajedničke trenutke u kojima su oni nešto dobro napravili. Svakog će muškarca oduševiti što se sjećate takvih događaja, a upravo je to najbolji način da započnete razgovor nakon što ste se malo posvađali.

Ma kako vam ljigavo zvučalo, zahvaliti mu što nešto radite zajedno može se reći na način koji neće biti ljigav ili ulizivački, a napravit će pravo malo čudo za atmosferu. Naravno, uz to uvijek dobro legnu pohvale o izgledu i mirisu, koje će mu dati do znanja da ipak vrijedi brinuti o svom izgledu.

Uz to, prenesite mu pohvale koje ste o njemu čuli od prijatelja, a za kraj savjet koji zlata vrijedi - on, bez obzira na to koliko ste dugo zajedno, i dalje ne može čitati vaše misli, pa će mu biti stvarno drago kad mu jasno i glasno kažete što želite, gdje želite ići ili raditi zajedno. 

19.03.2014. 21:31:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    20.03.2014. 12:11
    Jebi me! To najviše volim čuti.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh