« Žene
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
MA DA?

Što muškarci vole na ženama, a one baš i ne...

Žene sanjaju o dugim i mršavim nogama poput onih kakve imaju supermodeli, misleći da muškarci vole baš takve... no nije baš tako

Kakve noge zapravo vole muškarci?
Kakve noge zapravo vole muškarci? (Arhiva)
Više o

muškarci

,

noge

,

ženske noge

Noge su onaj dio tijela koji žene vrlo često prikrivaju hlačama ili dugim haljinama jer nisu zadovoljne njihovim izgledom - no, nije li jasno samo po sebi da ne mogu svi imati noge supermodela, duge i mršave?

Naravno, uz to ide i predrasuda da muškarci vole upravo takve noge, dok je istina zapravo prilično različita.

Naime, veliko online istraživanje posvetilo se ženskim nogama, propitujući muškarce koji dio ženskih nogu najviše vole i kako bi, prema njihovom mišljenju, trebale biti ženske noge koje bi nazvali - savršenim. 

Za početak, 32 posto ispitanika reklo je da su koljena najseksipilniji dio ženskih nogu, a žene upravo s tim dijelom nogu imaju velike probleme...

Nadalje, polovica ispitanika glasalo je za putena, jača bedra poput onih koje besramno uvijek pokazuje Jennifer Lopez, a puno veći broj žena tvrdi da su im bedra predebela i prevelika... a jasno je da griješe.

Za kraj, žene najviše mrze svoje listove, misleći da su previše naglašeni i zaobljeni, pa ih se trude sakriti, no čak 80 posto muškaraca u istraživanju je odgovorilo da obožava - baš takve listove.

11.07.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh