« Žene
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
STVARNO?

Što će žene prvo uočiti na muškarcu?

Možda pak ste fina dama koja iz svog muškog inventara za spremanje pive želi napraviti gospodina koji će uredno posjećivati ovaj portal ili pak ste slučajno zalutati i nije vam jasno što uopće čitate

Čime zapravo privlačite žene
Čime zapravo privlačite žene (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

Da bi vas dama vašeg interesa uopće zamijetila potrebno je napraviti sljedeće radnje: prvo izgledajte kao model, zatim pokazujte da ste bezobrazno bogati i snalažljivi s lovom te u potpunosti promijenite svoju dosadašnju pojavu. Sve je to vrlo lako, malo jutarnje njege, dobar posao i štednja te mijenjanje sebe da budete baš po želji vaše buduće dame.

Tako nekako su radili Will Smith i Kevin James u filmu Hitch kako bi osvojili damu.

Naš pak je savjet malo drugačiji, a svodi se na to da manje gledate holivudske ljubavne spektakle i više budete ono što upravo jeste, a to je gospodin koji uredno prati Gentleman.hr.

Možda pak ste fina dama koja iz svog muškog inventara za spremanje pive želi napraviti gospodina koji će uredno posjećivati ovaj portal ili pak ste slučajno zalutati i nije vam jasno što uopće čitate.

Bez obzira na sve i nastavku ćemo vam otkriti tajnu kojih je to deset stvari, sitnica, obilježja, dijelova tijela koje dame primijete na muškarcima i kako samo malim skretanjem pažnje (vaše i njihove) na te sitnice možete osvojiti damu vaših snova.

Vaše lice

Mogli ste pretpostaviti. Za razliku od muških pohotnika muškarčevo lice je prvo što upada dami u oko. Ako ste već genima predefinirani da budete u najmanju ruku uzor samom Brad Pittu onda ne trošite previše vremena na ove tekstove jer vas u svakom gradu čeka po jedna Angelina Jolie ili tko je god u vezi s ovim ocem sve djece ovog svijeta.

No, vrlo je vjerojatno da niste poput Brada već ste prosječni muškarac. Damama i nije toliko bitno da imate napućene usne, idealni nos, savršenu simetriju glave jer u tom slučaju izgledat ćete kao još jedan generički modni mačak.

Svih deset znakova pročitajte na portalu Gentleman.hr

13.07.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh