Metro-portal.hr

objavljeno 11.07.2017. 20:01:00
MA DA?

Što muškarci vole na ženama, a one baš i ne...

Žene sanjaju o dugim i mršavim nogama poput onih kakve imaju supermodeli, misleći da muškarci vole baš takve... no nije baš tako

Kakve noge zapravo vole muškarci?
Kakve noge zapravo vole muškarci? (Arhiva)

Noge su onaj dio tijela koji žene vrlo često prikrivaju hlačama ili dugim haljinama jer nisu zadovoljne njihovim izgledom - no, nije li jasno samo po sebi da ne mogu svi imati noge supermodela, duge i mršave?

Naravno, uz to ide i predrasuda da muškarci vole upravo takve noge, dok je istina zapravo prilično različita.

Naime, veliko online istraživanje posvetilo se ženskim nogama, propitujući muškarce koji dio ženskih nogu najviše vole i kako bi, prema njihovom mišljenju, trebale biti ženske noge koje bi nazvali - savršenim. 

Za početak, 32 posto ispitanika reklo je da su koljena najseksipilniji dio ženskih nogu, a žene upravo s tim dijelom nogu imaju velike probleme...

Nadalje, polovica ispitanika glasalo je za putena, jača bedra poput onih koje besramno uvijek pokazuje Jennifer Lopez, a puno veći broj žena tvrdi da su im bedra predebela i prevelika... a jasno je da griješe.

Za kraj, žene najviše mrze svoje listove, misleći da su previše naglašeni i zaobljeni, pa ih se trude sakriti, no čak 80 posto muškaraca u istraživanju je odgovorilo da obožava - baš takve listove.

11.07.2017. 20:01:00
http://metro-portal.hr/sto-muskarci-vole-na-zenama-a-one-bas-i-ne/106063/