« Žene
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
ZAPAMTITE :)

Što muškarci vole kod žena?

Temeljem velikog broja istraživanja može se izvući nekoliko karakteristika koje su im uvijek na prvom mjestu

Kakva je savršena žena
Kakva je savršena žena (Arhiva)
Više o

žene

,

osobnost

,

muškarci

Muškarci imaju neke svoje ideje kad je u pitanju savršena žena, no temeljem velikog broja istraživanja može se izvući nekoliko karakteristika koje su im uvijek na prvom mjestu:

Djetinjasta - muškarci vole pomalo razigrane i bezbrižne žene koje ne dramatiziraju i koje znaju uživati u životu, baš poput djeteta. Žena uz koju će se moći opustiti i riješiti svog nakupljenog stresa je ono što želi baš svaki muškarac.

Ekscentrična - oni vole žene koje su pomalo drugačije pa čak i ekscentrične. To su žene koje se ne zamaraju tuđim mišljenjima i koje se čvrsto drže svojih stavova. Takve su im žene seksi,

Ima majčinske instinkte - usprkos tome što živimo u 21.stoljeću i što žena apsolutno ne treba postati majka da bi se ostvarila, oni ipak vole kod žena vidjeti da gaje majčinske instinkte. To im je u prirodi i jednostavno ne mogu protiv toga. Isto tako, vole kada su žene brižne.

Misteriozna - samozatajne i pomalo misteriozne dame oduvijek su privlačile muškarce. One koje otkrivaju sve svoje adute već na prvom spoju privlačne su im samo kratkoročno. Želite li ga zadržati, otkrivajte mu djeliće sebe malo pomalo.

Nepromiskuitetna - koliko god im je drago kada kod žene vide izraženu seksualnost, još ih više izluđuju one koje cijene sebe i svoje tijelo. Najsretniji na svijetu su kada imaju čast nekoj ženi biti prvi muškarac u krevetu. Prema djevicama ili ženama koje nisu imale puno partnera u svom životu muškarci gaje posebno poštovanje.

Samostalna - muškarci, baš kao i mi žene, traže partnericu koja je financijski neovisna i samostalna te može brinuti sama o sebi, odnosno nije joj potreban sponzor. Ujedno mu je to i priznanje da vas zanima on, a ne njegov novac.

Samouvjerena - samopouzdanje je jedna od najprivlačnijih osobina muškarcima. Oni vole žene koje su sigurne u sebe i koje se ne boje poduzeti prvi korak. S druge strane, također i vole kad ih žene zamole za pomoć odnosno kad im pokažu svoju ranjivost.

07.09.2019. 20:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    08.09.2019. 09:31
    iskrenost osmijeh i lijepe oči
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh