« Žene
objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana
SAMO HRABRO!

Kako podržati druge žene?

Ako vas neka žena upita za savjet, umjesto da joj kažete da joj savjet ne treba ili da joj kažete da je neko ponašanje rizično, pitajte je kako joj možete pomoći i podržati ju

Dajte podršku jedna drugoj!
Dajte podršku jedna drugoj! (Arhiva)
Više o

žene

,

podrška

U muškom svijetu žene bi se trebale više držati zajedno, jer veće su šanse da će žene koje podržavaju druge žene uspjeti. I to nije mit!

Stoga, evo osam savjeta kako to napraviti!

Dajte komplimente - svi volimo komplimente, no pokušajte se sjetiti koliko ste puta danas nekome dali nekakav kompliment. Slijedi nekoliko savjeta kako nekome možete dati suptilan, ne očit kompliment.

Dijelite svoje znanje - recimo, imate novu kolegicu na poslu i ona ne zna ni najjednostavnije stvari, poput one gdje uzeti šalicu čaja ili kupiti kavu. Već je pod stresom. Podijelite svoje znanje s njom i omogućite joj da se osjeća ugodno.

Podržavajte jedna drugu - svaka žena se želi osjećati sigurnom, no ponekad ne možemo kntrolirati ono što se događa u našim životima. Ako vas neka žena upita za savjet, umjesto da joj kažete da joj savjet ne treba ili da joj kažete da je neko ponašanje rizično, pitajte je kako joj možete pomoći i podržati ju. 

Pomažite mlađima - pomislite samo na sebe u tinejdžerskim godinama. Sigurno velik broj nas može reći da nismo imali nekoga tko nas je vodio u životu i na koga smo gledali kao primjer. Nema potrebe da sa svojim savjetima dosađujete, no poneki savjet ili gesta koja će dati nekome samopouzdanja nikada nije na odmet!

Pomozite majci i baki - počnite od sebe i svoje obitelji. Pomozite svojoj majci. Nazovite je ili je pitajte ako joj nešto treba. Možete joj dati cvijeće bez nekog posebnog razloga.

Povežite žene s drugim ženama - upoznajte žene s drugim ženama. Možda imaju sjajnu poslovnu ideju. Nema potreba za zabijanjem noža u leđa ili skrivanje.

Pozivajte druge žene na događaje - što više žena međusobno upoznate, veće su šanse da one uspiju u životu. Krug žena koje vas okružuju može vam dati krucijalnu informaciju o potencijalnom poslu ili potencijalnoj prilici

Slušajte prijateljice - dajte joj vremena i prostora da govori bez da se boji da će reći nešto glupo. Ako svoju prijateljicu ignorirate kada joj je teško, to je nešto najgore što možete napraviti.

Jednostavno, budite otvorena srca!

10.09.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh