« Život
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
SAMO VI SANJAJTE :)

Što muškarci stvarno žele čuti od žena?

Opće je poznato da su muškarci prilično slabi telepati, što je čest uzrok nesuglasica sa ženama koje, po svom mišljenju, vladaju tom vještinom savršeno

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

čitanje misli

,

muškarci

,

svađe

Muškarci i žene obično kao glavni razlog nesuglasica u vezi navode nerazumijevanje, a muškarci se posebno bune da žene od njih očekuju da im čitaju misli i točno znaju što one zapravo žele u nekim trenucima.

Stoga, kako je lakše spriječiti nego liječiti, evo što bi ženama olakšalo život - recite mu jasno što želite. Zvuči čudno? Nije baš, jer, primjerice, svaka se žena našla u situaciji da je ljuta na dragoga, a on obigrava oko nje pitajući je što nije u redu.

Uobičajeni odgovor u takvim situacijama je - ništa?! No dobro, ako se ljutite na njega, pokazujete mu da se ljutite, zar je stvarno tako velik napor reći i zbog čega? Ne bi trebao biti, vjerujte, i muškarci znaju učiti na svojim greškama. No, to je teško ako ne znaš koja je greška u pitanju. 

Drugo, životni planovi zanimaju i muškarce, ma koliko se infantilno ponašali, i oni imaju neke, istina mutne, ideje kako bi njihov život s vama trebao izgledati. E sad, ako se vaše vizije ne poklapaju, bit će problema, a spriječiti ih možete tako da mu lijepo objasnite kako ste vi to zamislili. Ako je njegova vizija drugačija, imat ćete dovoljno vremena za usuglašavanje ...

Treće, recite mu jasno i glasno što želite u krevetu. Glumljenje je pogrešan pristup, jer ako vam nešto nije baš sjajno, a vi i dalje veselo uzdišete nadajući se da će početi raditi kako treba, on će to ponavljati svaki put. Sve dok mu ne kažete što treba.

28.04.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh