« Seks
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
DEČKI, DEČKI ...

Što muškarci skrivaju u seksu

Gotovo svaki se muškarac boji da će iznevjeriti partnericu, pogotovo kad se uzme novoprobuđeni ženski liberalizam u krevetu

Nemojte nikome reći, ali ...
Nemojte nikome reći, ali ... (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

problemi

,

muškarci

,

tajne

Muškarci zapravo nemaju pojma o seksu - u svakom slučaju, bitno manje od žena, što su dokazala brojna istraživanja. Naravno, kad ih slušate, mogli biste zaključiti da su svi pravi pravcati eksperti, no kako to nije istina, ne čude mnoge pogreške i zablude koje muškarci žele prikriti. 

>> 10 tajni muškog uma >>

Gotovo svaki se muškarac boji da će iznevjeriti partnericu, pogotovo kad se uzme novoprobuđeni ženski liberalizam u krevetu. Takav pritisak donosi upravo ono čega se muškarci užasavaju - probleme s libidom.

Naravno, ako sve na kraju ipak bude u redu, muškarac očekuje pohvalu. Zašto? Bez obzira bilo to vama jasno ili ne, dajte mu pohvalu i bit će sretan.

>> Intimne muške tajne koje želimo podijeliti sa ženama >>

Vrijedi naglasiti još jednu stvar - prilično im je važan izgled, ma koliko to prezirno spominjali, tako da mu vrijedi naglasiti da ste primjetili da se sredio, to će napraviti čuda za njegovo samopouzdanje i, posljedično, njegovu izvedbu u krevetu.

08.09.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh