« Seks
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
STVARNO?

Žene su sklonije eksperimentima u krevetu

Unatoč stalnim muškim jadikovkama o rutinskom seksu i nedostatku volje za eksperimentiranje kod žena, pokazalo se da je to samo mit

Ženama su eksperimenti draži
Ženama su eksperimenti draži (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

eksperimentiranje u seksu

Žene ne samo da su sklonije eksperimentima u krevetu, već i češće vole koristiti prljavi govor za vrijeme sexy igrica te dijeliti svoje fantazije s partnerom nego muškarci.

Istraživanje je dalo još vrlo zanimljivih rezultata - većina ispitanika, od kojih su svi bili u vezi, rekla je kako preferiraju seks sa upaljenim svjetlima i sexy rublje, znatno više žena nego muškaraca spremno je istraživati nove stvari u krevetu.

Pokazalo se i kako je seksualni avanturizam povezan sa seksualnim zadovoljstvom oba partnera - što su seksualno otvoreniji partneri bili jedno prema drugome, to je i veza duže trajala.

Polovica ispitanika rekla je kako su barem jednom gledali pornografiju zajedno.

Prijašnja je studija iste tvrtke pokazala kako se žene više dosađuju u vezama od muškaraca, unatoč tomu što su seksualno zadovoljenije.

Zaključno, oba se spola slažu - simultani orgazmi, iako puno rjeđi nego što bi se to reklo iz holivudskih filmova - izvrsna su stvar!

06.09.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh