« Žene
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
UFFF

Što muškarci ne mogu smisliti

Muškarci sa svojom dragom ili za nju može raditi stvarno svašta, od totalnih ludosti do potpuno normalnih stvari, ali ovo nikako ...

Ne želim držati tvoju torbicu u javnostiiii!!
Ne želim držati tvoju torbicu u javnostiiii!! (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

prijateljice

,

bivši ljubavnici

,

kućni popravci

Muškarci jednostavno obožavaju žene, ali naravno da postoje stvari povezane sa ženama koje ne mogu podnijeti.

Recimo, kućni popravci - kad je njezina obitelj u pitanju, to će nekako preživjeti, čak i kad se radi o punici, no kad na red dođu prijateljice kojima treba nešto srediti u kući, većini muškaraca pasti će mrak na oči. 

>> Muškarci najviše vole ove stvari >>

Također, situacija koja će im tlak dići u neslućene visine je kad moraju pridržati žensku torbu/torbicu. Nema veze o kakvoj se torbi radi, mala, velika, najveća ... on sam sebi izgleda kao totalni luzer i najradije bi nestao s lica zemlje.

Iako muškarci vole raditi razne stvari s partnericom, zajedničko vježbanje u ženskom okruženju jednostavno ne spada u to. On u kratkim hlačicama ili bickama pred dvadesetak žena? Nikad!

>> Što muškarci ne vole u vezama >>

Za kraj, bivši ljubavnici - svi znaju da postoje, ali o njima se nikad ne razgovara, no kad ga sretnu negdje i vi ga pozdravite, možda ih i upoznate - vaš trenutni partner želio bi biti negdje drugdje, jer će svaki pogled bivšeg protumačiti pogrešno.

17.11.2015. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh