« Život
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
OTKRIVANJE

Što muškarci misle o vezama i ženama

Kako muškarci pošteno priznaju da baš ne razumiju žene, evo što oni misle da žene ne znaju o njima

Draga, a evo što ja mislim ...
Draga, a evo što ja mislim ... (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

odnosi

,

muškarci

,

tajne

Muškarci ne razumiju žene, pokazalo je nedavno istraživanje, no jedanako tako niti žene ne znaju sve o muškarcima, kako vrlo često misle. Upravo iz tog razloga magazin Shape odlučio je ispitati obične muškarce i saznati što oni stvarno misle o nekim životnim stavrima.

Rezultati su stvano zanimljivi, pa tako recimo muškarcima vrijeme prolazi brže nego ženama, čime bi se mogli objasniti svi incidenti oko propuštanja obećanih telefonskih poziva. Uz to, žene moraju biti svjesne jest da su zapravo puno moćnije nego što misle i da je samo jedan njihov pogled dovoljan da zaludi muškarca.

Muškarci su jednako zabrinuti za svoj izgled kao i žene i vrlo često provode puno vremena pred ogledalom, samo to uspješno prikrivaju, a ako mislite da mrze shopping, varate se, jer je i njima stalo da im partnerica izgleda privlačno kako bi drugi muškarci bili ljubomorni.

Ipak, žena koju su odabrali većini je lijepa i kad nije uređena, tako da ne morate pretjerivati u sređivanju baš svaki dan i u baš svakom trenutku, jer i razbarušeni će izgled zapaliti iskru u vašem muškarcu.

Naime, muškarcima je puno napetije samopouzdanje od čipkastog rublja, pa tako žena koja zna da je seksi to pokazuje i u staroj pamučnoj majici jednako kao i u najzavodljivijem donjem rublju.

Za kraj, nemojte se ljutiti kad dobijete poklon koji vam je bezveze, jer muškarci jednostavno ne znaju izabrati poklon i stalno se nadaju da ćete im na neki način sugerirati što biste stvarno željeli.

28.04.2013. 11:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh