« Seks
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
HE HE

Što muči muškarce pri prvom seksu?

Ma koliko samouvjereni bili, i muškarci tijekom prvog seksa s novom partnericom imaju milijardu nezgodnih i dosadnih misli u glavi

I njega muče razna pitanja ...
I njega muče razna pitanja ... (Shutterstock)
Više o

seks

,

problemi

,

muškarci

,

prvi seks

Prvi seks s novim partnerom jednako je traumatičan ženama i muškarcima, ma koliko se oni pokušali držati sigurno i samouvjereno. I njima će se po glavi motati mali milijun pitanja i strahova, a evo koji su najčešći.

Loš zadah i nokti među najčešćim su pitanjima koja muče muškarce tijekom prvog seksa, tako da se ne čudite ako on prije odlaska u spavaću sobu samo "skokne do WC-a". Tamo će brzinom svjetlosti progrgljati malo vode s pastom za zube, čak i ako je to vaša kupaonica.

>> Prvi seks: odgovori na njena pitanja >>

Veličina penisa je, naravno, pitanje koje će mučiti gotovo svakog muškarca, osim onih iznadprosječnih koji su sigurni da se takvi rijetko viđaju. Savjet ženama: ako vidite da je nesiguran, nabacite neki kompliment, kakav bio da bio, dodat će mu koji centimetar.

Očekivano, sljedeće na listi su usporedbe s bivšim - kakav je bio njegov, koliko je dugo mogao, koliko je puta mogao ... tu nema pomoći, to su misli koje ne idu iz glave, jedino što žena može napraviti je - ne spominjati bivšega te večeri.

>> Prvi seks: odgovori na njegova pitanja >>

I da, muškarce jako muči žensko stenjanje. Naime, oni ga žele čuti jer je to njima potvrda da dobro rade posao, ali s druge strane nisu sigurni što ono zapravo znači. Ukratko, povremeno verbalizirajte svoj užitak da im postane jasnije ..

20.01.2015. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    21.01.2015. 09:39
    Što ako se kurac ne digne.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh