« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
OTKRIVANJE

Što možete zaključiti o osobi po poklonu koji ste dobili

Kako ćete prema onome što vam neka osoba pokloni proniknuti u neke njene karakterne osobine koje možda uspješno skriva

Važno je što ste dobili
Važno je što ste dobili (Shutterstock)
Više o

pokloni

,

sebičnost

,

tipovi ljudi

,

dobri pokloni

,

loši pokloni

,

romantičari

,

egoisti

Pokloni su otvoreni, sad je vrijeme za analizu onoga što ste dobili kako biste saznali nešto o osobi koja vam ih je poklonila što još niste znali. 

Primjerice, parferm poznate ličnosti, kravata ili košulja mogu uputiti na nezainteresiranu osobu koja nije dugo tražila poklon, ili je kupovala u zadnji trenutak, a ne poznaje vas baš predobro. 

Osoba koja se voli smatrati najboljom kupit će nešto skupo, ali kad ga otvorite, morate biti jednostavno preneraženi i ushićeni, jer će inače objesiti nos do poda i duriti se barem mjesec dana, ako ne i dulje. Naravno, radi se o čistoj kompenzacije za nesigurnost i strahove koje takva osoba ima.

Egoist će vam pokloniti nešto što i sam želi dobiti - najbolji su primjer roditelji koji djeci kupuju igračke s kojima se nakon toga oni više igraju od njih, a nije loš niti dečko koji djevojci kupuje izazovno donje rublje, a ponekad i CD svoje omiljene grupe. Budite sigurni, takva osoba zainteresirana je samo za sebe.

Buntovnici vam obično neće pokloniti ništa osim tirade o konzumerizmu, ljudskoj gluposti i slične priče, pa je najbolje, ako imate takvog partnera, potpisati međusobni pakt o nedarivanju, kako se ne bi osjećali glupo jer vi uvijek kupujete.

Dvolični likovi poklanjaju stvari koje ističu nečije slabosti, tipa kuhinjskih pomagala, knijga o mršavljenju ili rječnike stranih riječi. Ako dobijete nešto od toga, a to vam nije posao, znate s kim imate posla. 

Za kraj ipak ostavljamo najbolje - romantičare. Oni su davno zapamtili što trebaju pokloniti, pomno su tražili baš ono što vi želite i iskreno su vas razveselili. Zadržite ih, toplo preporučujemo, takve vam osobe uvijek trebaju.

25.12.2012. 14:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh