Metro-portal.hr

objavljeno 25.12.2012. 14:43:00
OTKRIVANJE

Što možete zaključiti o osobi po poklonu koji ste dobili

Kako ćete prema onome što vam neka osoba pokloni proniknuti u neke njene karakterne osobine koje možda uspješno skriva

Važno je što ste dobili
Važno je što ste dobili (Shutterstock)

Pokloni su otvoreni, sad je vrijeme za analizu onoga što ste dobili kako biste saznali nešto o osobi koja vam ih je poklonila što još niste znali. 

Primjerice, parferm poznate ličnosti, kravata ili košulja mogu uputiti na nezainteresiranu osobu koja nije dugo tražila poklon, ili je kupovala u zadnji trenutak, a ne poznaje vas baš predobro. 

Osoba koja se voli smatrati najboljom kupit će nešto skupo, ali kad ga otvorite, morate biti jednostavno preneraženi i ushićeni, jer će inače objesiti nos do poda i duriti se barem mjesec dana, ako ne i dulje. Naravno, radi se o čistoj kompenzacije za nesigurnost i strahove koje takva osoba ima.

Egoist će vam pokloniti nešto što i sam želi dobiti - najbolji su primjer roditelji koji djeci kupuju igračke s kojima se nakon toga oni više igraju od njih, a nije loš niti dečko koji djevojci kupuje izazovno donje rublje, a ponekad i CD svoje omiljene grupe. Budite sigurni, takva osoba zainteresirana je samo za sebe.

Buntovnici vam obično neće pokloniti ništa osim tirade o konzumerizmu, ljudskoj gluposti i slične priče, pa je najbolje, ako imate takvog partnera, potpisati međusobni pakt o nedarivanju, kako se ne bi osjećali glupo jer vi uvijek kupujete.

Dvolični likovi poklanjaju stvari koje ističu nečije slabosti, tipa kuhinjskih pomagala, knijga o mršavljenju ili rječnike stranih riječi. Ako dobijete nešto od toga, a to vam nije posao, znate s kim imate posla. 

Za kraj ipak ostavljamo najbolje - romantičare. Oni su davno zapamtili što trebaju pokloniti, pomno su tražili baš ono što vi želite i iskreno su vas razveselili. Zadržite ih, toplo preporučujemo, takve vam osobe uvijek trebaju.

25.12.2012. 14:43:00
http://metro-portal.hr/sto-mozete-zakljuciti-o-osobi-po-poklonu-koji-ste-dobili/75612/