« Seks
objavljeno prije 9 godina
HE HE

Što mladi ljudi ne znaju o seksu (a trebali bi)

O seksu postoje milijuni savjeta, no većina njih namijenjena je onima koji su već savladali osnove - evo par njih za potpune početnike (da ne kažemo junfere)

Hmm, treba li mi ovo? :)
Hmm, treba li mi ovo? :) (Shutterstock)
Više o

seks

,

dobar seks

,

prvi seks

Prvi seks nešto je čega ćete se sjećati cijelog života (barem se nadamo, pijani seks baš i nije nešto ...). Kad "iskusni" frajeri i cure daju savjete svojim nevinim prijateljima, obično zaborave na neke vrlo važne savjete koje je prikupila ekipa s portala dailyviraldoze.info.

Prvo, seks je uzbudljiv uvijek i svugdje, no ako već možete (ili morate) birati mjesto, budite sigurni da vas nitko neće prekinuti u najgorem trenutku.

Nadalje, prvi seks treba biti posebno iskustvo s posebnom osobom. Kako prvi, tako i svi ostali, ako baš želite savjet za cijeli život ...

Vi niste centar svijeta, ima vas dvoje u priči i oboje trebate uživati, iako vam se možda čini drugačije, to neće doći samo od sebe već pažljivim i nježnim trudom.

Djevojka može zatrudnjeti od samo jednog seksa - da, nekim parovima treba tko zna koliko puta da im uspije, no vjerujte, Murphyjev zakon u seksu je prilično nemilosrdan, stoga, siguran seks prije svega.

Kad smo već kod djevojaka, neće sve imati orgazam tijekom prvog seksa - to je prilično traumatično i nitko zapravo nije do kraja spreman za to iskustvo, pa će trebati neko vrijeme da se opusti.

Spolno prenosive bolesti su kao i trudnoća - dovoljno se jednom seksati da biste ih zaradili, prema tome, i opet siguran seks na prvom mjestu.

Za kraj - da, oralni seks je također seks.

 

05.06.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh