« Seks
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
WOW!

Fantastične činjenice o ženskim grudima

Ako volite bradavice, trebate znati da postoje četiri vrste prema obliku, a treba ih redovito mazati hidratantnim kremama jer se lakše isušuju

Muškarci i grudi ... sjajna kombinacija
Muškarci i grudi ... sjajna kombinacija (Arhiva)
Više o

muškarci

,

grudi

,

ženske grudi

Muškarci zure u ženske grudi kad god im se pruži prilika i nije neka novost. No studija sveučilišta iz Nebraske koja je koristila aparat za praćenje pogleda pokazala je i da žene češće gledaju u grudi nego u lica drugih pripadnica nježnijeg spola. 

Čak se 4 milijuna grudnjaka proizvede u svijetu svakoga dana. Usprkos tome statistika upućuje da čak 8 od 10 žena u svijetu nosi grudnjak pogrešne veličine. Ovdje pak pročitajte kako odabrati pravi grudnjak za svoj tip tijela.  

Bradavice su češće izloženije isušivanju nego koža na ostatku tijela. Iz tog razloga potrebno ih je redovito mazati hidratantnim kremama

Tek toliko da znate, postoji četiri različite vrste bradavica - normalne, ravne, ispupčene i uvučene. Normalnim bradavicama se smatraju one koje su ispupčene svega nekoliko milimetra, a vrlo ispupčene su one koje izviruju više od jednog centimetra. 

Treća bradavica je medicinski fenomen koji uopće nije rijedak. Pojavljuje se kod čak šest posto ljudi u svijetu, uključujući i muškarce. 

Veličina grudi stalno se mijenja - a može varirati čak i do jedne veličine košarice grudnjaka. Na promjenu u veličini grudi utječu različito vrijeme u ciklusu mjesečnice. Stručnjaci napominju da se može promijeniti i njihov oblik ako spavate svake noći na trbuhu, te bez potpore jastuka. 

06.06.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh