« Iza ogledala
objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana
IZVANZEMALJCI

Što je NASA zaključila o NLO-ima?

Da ne duljimo previše - zaključak je da nema jasnih znakova da postoje, no ipak se otvara mogućnost da postoje, jer neke stvari ne mogu objasniti... već viđeno

I što ćemo s ovim, recimo?
I što ćemo s ovim, recimo? (Arhiva)
Više o

NLO

,

NASA

,

analiza

NASA, jako dobro znamo, traži izvanzemaljce na sve strane. Štoviše, postoji cijela sljedba ljudi koji tvrde da su ih odavno pronašli i da nam samo mažu oči, a zapravo su već u ekipi s njima... no, ništa od toga se ne može dokazati bez problema.

Tako da pravi ljubitelji teorija zavjera nisu očekivali puno od pressice neki dan, govoreći unaprijed da "nema ništa od toga"...

Dakle, izvještaj je tu, i on (očekivano) kaže da nema dokaza da do sada prijavljeni slučajevi takozvanih NLO-a imaju bilo kakvo izvanzemaljsko porijeklo.

„Međutim, ti objekti morali su putovati kroz naš solarni sistem da bi došli ovdje", navodi se u izvještaju koji citira BBC.

Iako se iz studije ne može zaključiti da postoji život izvan Zemlje, NASA kaže da nije spremna odbaciti mogućnost da „potencijalno nepoznata izvanzemaljska tehnologija operira u atmosferi Zemlje".

Studija Američke svemirske agencije analizira stotine izvještaja o „neidentificiranim anomalnim fenomenima" (UAP), koji se u javnosti najčešće nazivaju NLO („neidentificirani leteći objekti").

Radi se o točkama svjetlosti na nebu, koje su najčešće uočavale druge letjelice, a koje nisu objašnjene do sada.

Kako se navodi, većina ovih fenomena se mogu objasniti, a samo dva do pet posto slučajeva se smatra „anomalijom" i ostaje zagonetka za sada.

U izvještaju se navodi da su „mnogi kredibilni svjedoci, često vojni piloti, prijavili da su u zračnom prostoru SAD-a vidjeli predmete koje ne prepoznaju".

Jedan od najvećih izazova za NASA-u je nedostatak podataka zbog čega ne mogu zaključiti je li neki predmet UAP ili nije. „Izvještaji svedoka ne mogu se ponoviti i obično ne pružaju dovoljno informacija neophodnih za donošenje konačnog zaključka", navodi se u studiji.

NASA-in administrator Bill Nelson rekao je na konferenciji za medije da je fokus studije prelazak „sa senzacionalizma na znanost". Nelson je rekao da će NASA imenovati direktora za istraživanje UAP-a, čiji će posao biti da „razvija i nadgleda primjenu NASA-ine vizije za istraživanje UAP-a". 

Kazao je da će NASA raditi s drugim agencijama u analizi neobjašnjenih fenomena i da će koristiti umjetnu inteligenciju da pretražuje atmosferu. „Nastavit ćemo gledati u nebo i tražiti znakove uvjeta za održanje života", rekao je Nelson na konferenciji za medije.

Dakle, puno priče, malo dokaza... a po YouTube ih možete naći koliko god želite... pa razmislite sami.

17.09.2023. 20:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    18.09.2023. 08:51
    prate nas
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh