« Život
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
DRAGA ...

Seksting se smatra pravom nevjerom

Iako zapravo nema pravog kontakta s drugom osobom, najveći broj ljudi seksualno eksplicitno dopisivanje smatra prevarom

Emocionalno zbližavanje je prevara?
Emocionalno zbližavanje je prevara? (Arhiva)
Više o

SMS

,

poruke

,

seksting

,

seksualne poruke

Flert preko poruka i razmjena golišavih fotografija siguran je put prema nevjeri i ugrožavanju veze, tvrdi 85 posto žena i 74 posto muškaraca u anketi koju je HuffPost napravio na preko tisuću ispitanika. 

No, razlike u shvaćanju nevjere između spolova i dalje su prilično velike, pokazala je analiza, jer za tri četvrtine žena emocionalna povezanost muškarca s osobom koju je upoznao na internetu predstavlja izdaju i prevaru, dok isto tvrdi niti pola ispitanih muškaraca. 

Različito se shvaća i poljubac u usta, jer ga samo 34 posto žena ne smatra prevarom, dok 60 posto muškaraca ne bi to nazvalo nevjerom sve dok se i jezik ne uključi u poljubac.

Žene za neke situacije također imaju dvostruke kriterije, jer pola žena vjeruje da je njihovo emocionalno zbližavanje s drugim muškarcem prevara, dok u slučaju svojih jačih polovica to misli preko 70 posto.

Muškarci su po ovom pitanju ostali dosljedniji, jer partneričino emocionalno zbližavanje s drugim muškarcem prevarom smatra 50 posto muškaraca, a njih 44 posto to misli za slučaj da oni to naprave. 

10.07.2013. 10:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh