« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
GAZZETTA:

Stiže Reja, Lazijevi navijači se sukobili s policijom

Talijasnki sportski dnevnik piše da je na relaciji Lazio-Reja već sve dogovoreno

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Hajduk

,

navijači

,

Edoardo Reja

,

Lazio

Napuštanje Hajdukove klupe i odlazak Edoarda Reje u Lazio potvrdila je u ponedjeljak talaijanska Gazzetta. Istovremeno, oko Lazija vladaju sukobi.

Više od tisuću navijača sakupilo se oko trening-kampa Lazijevih nogometaša u Formellu, a podgrijana atmosfera uskoro je prerasla u sukob s policijom.

Nogometaši rimskoga Lazija nizom su loših rezultata pali u zonu ispadanja iz talijanske Serije A što je nagnalo najvjernije pratitelje da se okupe i uzvicima izraze protest spram aktualne situacije u klubu za čije mjesto trenera (uz ostavku Davidea Ballardinija) konkurira strateg splitskog Hajduka Edoardo Reja.

Štoviše, La Gazzetta dello Sport piše da je sve na relaciji Lazio-Reja već dogovoreno, te da nedostaje samo potpis ugovora kojim će suradnja postati službena. Reja bi, tvrdi isti izvor, trebao dogovoriti suradnju do 2012. godine.

Navijači su u međuvremenu nekolicini nogometaša blokirali pristup trening-kampu, no ubrzo im i dozvolili prolaz uz salve uvreda.

Policija je ubrzo stigla na mjesto događaja, a prosvjednici uzvike zamijenili eksplozivima iz kućne radinosti i bakljama koje su bacali na snage javnog reda i mira. Policija je odgovorila suzavcima. (Totalsport)
09.02.2010. 16:41:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh