« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
COOL

Stisnite Unfollow i riješite se dosadnih frendova na Fejsu

Ako želite prestati primati statuse ekipe koja prati svako svoje kretanje po kući, a po vani posebno, dovoljno je odabrati novu opciju :)

Nema više tlačenja dosadnim objavama :)
Nema više tlačenja dosadnim objavama :) (Facebook)
Više o

Facebook

,

unfriend

,

unfollow

Idu vam na živce frendovi koji non-stop stavljaju statuse koji graniče s ... nećemo biti nepristojni, pa ćemo reći smanjenom inteligencijom, ili vas stvarno ne zanimaju sve slike "preslatkih peseka i maca" koje vaša frendica trpa nemilice na svoj zid? Facebook je to napokon shvatio.

Prvo je bilo samo Unfriend, a to je izazvalo dosta potresa u prijateljskim odnosima, naročito s ekipom koja je ovisna o lajkanju svojih statusa. Sada postoji ultimativno rješenje za sve noćne more tog tipa - Unfollow.

Unfollow vam omogućava da eliminirate objave i poruke prijatelja koje vam zatrpavaju News Feed, a da pritom ta osoba ne bude obaviještena da ste to napravili.

Znači, ne morate više skrivati objave koje vam idu na živce, neće vas tlačiti svojim postignućima na nekoj virtualnoj farmi - život na Fejsu opet postaje lijep.

Za vašu informaciju, gumb Unfollow nalazi se pored gumba Like na Facebook stranici ili pored gumba Friends na profilu prijatelja, pa ga možete početi marljivo koristiti. 

08.12.2013. 10:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh