« Zdravlje
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
WOW :)

Stiskanjem grudi protiv raka dojke

Vjerojatno najbolje istraživanje u povijesti dalo je neuobičajeno učinkovit, a bome i zabavan, lijek protiv raka dojke

Teško da bi itko mogao zamisliti bolji lijek
Teško da bi itko mogao zamisliti bolji lijek (Shutterstock)
Više o

lijek

,

rak dojke

,

prevencija

,

gnječenje grudi

,

stiskanje grudi

Opsesija muškaraca ženskim grudima može se podići na potpuno novu razinu, pokazalo je istraživanje renomiranog sveučilišta u kalifornijskom Berkeleyu. Naime, studija stanica raka dojke dala je neuobičajen rezultat - kad se maligne stanice gnječe, vraćaju se u normalu i prestaju se nenormalno razmnožavati.

Jednostavnijim riječnikom rečeno, ukoliko dobro gnječite grudi, možete zaustaviti razvoj raka dojke i natjerati maligne stanice da nestanu.

Ekipa istraživača nije zamislila mogućnost liječenja tijesnim grudnjacima, no priznaju da su rezultati zapravo zapanjujući. Ljudi stoljećima znaju da fizička snaga može utjecati na tijelo, dovoljno je da pogledamo dizače utega i ostale tjelograditelje koji muče svoja tijela kako bi se promijenila.

Prema mišljenju znanstvenika, maligne stanice nisu "zaboravile" kako se normalno razmnožavati, no potreban im je poticaj u pravom smjeru, a u slučaju stanica raka dojke to je upravo pritisak.

Muškarcima će se ovaj način prevencije sigurno beskrajno svidjeti, a vjerujemo da ni žene neće imati ništa protiv. Nakon objave ovakvih rezultata, može se očekivati i otvaranje klinika za prevenciju raka dojke ...

19.12.2012. 20:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh