« Horoskop
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
KINESKI HOROSKOP

Štakor - 2011. - kineski godišnji horoskop

Kineski godišnji horoskop za znak Štakor u godini Zeca/Mačke 2011.

Štakor - godišnji kineski horoskop 2011.
Više o

kineski horoskop

,

kineska nova godina

,

godina zeca

,

godina mačke

,

kineski horoskop 2011.

,

štakor horoskop

,

štakor godišnji horoskop

,

štakor po kineskom horoskopu

Štakorima će godina Zeca biti bolja od protekle na više načina, a glavni fokus osobe rođene u ovom znaku trebaju staviti na planove unaprjeđenja karijere, veze i obitelji. Bit ćete popularni i nećete imati problema u pridobivanju potpore koja vam treba kako biste postigli svoje ciljeve. Pružit će vam se dovoljno prilika za napredovanje u profesionalnom smislu, i ako uspješno izbjegnete zamke koje su na svakom putu doći ćete u poziciju da godinu završite materijalno sigurniji, na boljem položaju i sa sređenom obiteljskom situacijom. No, nije sve ružičasto, jer napredak uvijek sa sobom nosi i zavist, tako da ćete stvoriti nekoliko neprijatelja na svom putu prema gore. Pravi će problemi nastati kad odlučite prepoznati tko radi protiv vas, jer će biti dobro skriveni među prijateljima oko vas. Širit će lažne vijesti i tračeve o vama, a na vama je da ih spriječite.

Također, pružit će se prilika za prijevaru u vezi ili braku, i bit ćete na velikim mukama zbog toga. Takvo bi vas ponašanje moglo omesti u napredovanju, a o utjecaju na situaciju u domu da i ne govorimo. Financijska će situacija biti nestabilna zbog velikih troškova koje imate, što će posredno utjecati i na vaše zdravlje zbog nedostatka odmora i stresa. Sve će to utjecati i na vaše ponašanje, pa biste se lako mogli naći u neugodnim situacijama zbog grubog načina ophođenja prema okolini. Bilo bi bolje da se ponašate skromno i zapamtite da je uvijek bolje zaraditi jednog prijatelja nego jednog neprijatelja.

KARIJERA

Popularnost na radnom mjestu ostaje dobra, i ne samo da će vas nadređeni podržavati nego ćete zadobiti povjerenje kolega koji je će vam pomagati u prezentacijama, projektima i pregovorima. Bit ćete prilično uvjerljivi, tako da će vaše ideje padati na plodno tlo. Koncentracija i jasnoća uvida tijekom cijele godine vodit će vas kroz sve probleme koji iskrsnu pred vama, omogućujući vam da brzo shvatite situaciju i riješite problem brže nego što mislite. Sve navedeno predstavlja sjajnu osnovu za napredovanje u karijeri, jer ćete biti u središtu pažnje. Naravno, pritom će vaš napredak izazvati ljubomoru kod nekih, ali vaša će ih popularnost spriječiti da vam se otvoreno suprotstave. Stoga, pripazite za zakulisne radnje iza vaših leđa. Glavni savjet za godinu Zeca je zadržati profesionalan pristup i mirnu glavu, jer jedino na taj način možete postići sve što želite.

ŠTAKOR DATUMI31. 1. 1900. - 18. 2. 1901.
18. 2. 1912. - 5. 2. 1913.
52. 1924. - 24. 1. 1925.
24. 1. 1936. - 10. 2. 1937.
10. 2. 1948. - 28. 1. 1949.
28. 1. 1960. - 14. 2. 1961.
15. 2. 1972. - 2. 2. 1973.
3. 2. 1984. - 19. 2. 1985.
10. 2. 1996. - 6. 2. 1997.
7. 2. 2008. - 25. 1. 2009.

MATERIJALNA SITUACIJA

Materijalna strana neće pratiti uspjehe koje ćete postizati na poslovnom planu. Ma kako vam lako bilo zaraditi novac, jednako tako lako će curiti kroz vaše prste na zabavu, opuštanje i slobodno vrijeme. Također, neke negativne posljedice popularnosti mogu biti i svojevrsne ucjene koje će vas prilično koštati. Naravno, dobro je sam sebe nagraditi za neki uspjeh, no kad to preraste u ekstravaganciju lako se zanesete i štednja vam više ne ide od ruke, a bilo bi mudro sačuvati nešto od tog novca koji vam prolazi kroz ruke. Ako uspijete smanjiti izdatke i kontrolirati se, ovo će biti godina u kojoj bi mogli spremiti značajnu sumu na sigurno mjesto.

VEZE

Slobodni Štakori vrlo će vjerojatno pronaći ljubav, a dobar dio njih i stupiti u brak tijekom ove godine. Problem je jedino u tome što će vaša novostečena popularnost podići šanse da pronađete krivu ili neiskrenu osobu koja će vas poželjeti ne samo zbog vaše osobnosti nego i sjaja novca. Druga negativna strana popularnosti je stalna želja za novim, pa biste umjesto stabilne veze mogli imati niz kraćih. Štakori u stabilnim vezama i braku bit će na iskušenjima da prevare partnera, no savjet je definitivno: budite pametni i ne srljajte bezglavo prema kratkotrajnim užicima, sačuvajte vezu koju imate.

ZDRAVLJE

Velik broj društvenih događanja mogao bi vas zbog količina konzumirane hrane i pića dovesti u nezgodnu situaciju s težinom, što s nedostatkom sna i odmora može uzrokovati i teže poremećaje. U najvećoj je opasnosti vaš imunološki sustav, koji se može urušiti i ugroziti opće zdravstveno stanje. Uz to, pripazite na probavu, jetru i migrene, a naročito se čuvajte mogućnosti nesreća na povratku s društvenih događanja.

OKOLINA

Problemi vaše okoline tijekom godine bit će prilično ozbiljni, no ostat će u sjeni. Svi će biti puni podrške i uljudni, no među njima će se sakriti i neke osobe koje vam ne žele dobro i raditi vam iza leđa. Stoga, nemojte bezrezervno vjerovati svima koji vam povlađuju, dobro pripazite kome što govorite. Važno je da zadržite pristojnu razinu komunikacije prema svima, jer osorno ponašanje može u trenutku stvoriti neprijatelje na mjestima gdje vam stvarno ne trebaju. Zapamtite, popularnost vas ne čini neuništivim ili neranjivim, pa budite oprezni u svakom trenutku.

PROČITAJTE GODIŠNJI HOROSKOP ZA OSTALE ZNAKOVE: 

 štakor 2011. kineski godišnji horoskop bivol 2011. kineski godišnji horoskop
tigar 2011. kineski godišnji horoskop
zec 2011. kineski godišnji horoskop
 zmaj 2011. kineski godišnji horoskop zmija 2011. kineski godišnji horoskop
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
 konj 2011. kineski godišnji horoskop  koza 2011. kineski godišnji horoskop  majmun 2011. kineski godišnji horoskop  pijetao 2011. kineski godišnji horoskop  pas 2011. kineski godišnji horoskop  svinja 2011. kineski godišnji horoskop
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak i najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.01.2011. 00:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh