« Horoskop
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
KINESKI HOROSKOP

Pas - 2011. - kineski godišnji horoskop

Kineski godišnji horoskop za znak Pas u godini Zeca/Mačke 2011.

Pas - godišnji kineski horoskop 2011.
Više o

godišnji horoskop

,

kineski horoskop

,

kineska nova godina

,

godina zeca

,

godina mačke

,

kineski horoskop 2011.

,

pas po kineskom horoskopu

,

Pas godišnji horoskop

,

pas horoskop

Ovo će za Pse biti jedna fantastična godina. Vrlo, vrlo sretna godina za provedbu svih mogućih planova, brzog napredovanja, ispunjavanja ciljeva koje se do sada niste niti usudili pomisliti. Sve će vam ići od ruke, a probleme na koje naiđete rješavat ćete kao od šale. Ne može se reći ništa loše za ovu godinu, osim da bi se moglo dogoditi da izgubite fokus jer će vas biti stvarno posvuda. I novaca će biti dovoljno, pa pazite da ne potrošite previše, nemojte previše ludovati da se ne dogodi kakva nesreća koja bi vas mogla zaustaviti na putu. Zdravlje će vam biti prosječno, ali ne brinite, cijele ćete godine slušati samo dobre vijesti, brinut će vas malo tek stariji članovi obitelji. Iskoristite sve dobre prilike koje vam se budu pružile, družite se i uživajte s partnerom, i dišite punim plućima. Ovako dobru godinu dugo niste imali pa slobodno u njoj uživajte i berite konačno plodove svoga rada.

KARIJERA

Ovo je odlična godina za provedbu poslovnih planova. Imat ćete svu moguću podršku kolega, nadređenih, podređenih, a i sreće će biti izuzetno puno. Dobit ćete nova zaduženja i novu ulogu i napredovat ćete. Sve ćete prepreke lako savladavati i nećete imati problema s ljudima. Ispunjavajte svoje ciljeve i nemojte previše rasipati energiju i nemojte svoju dobru sreću uzimati zdravo za gotovo. Sve će vam izgledati interesantno i uzbudljivo u ovojo godini. Toliko će biti dobrih prilika i fantastičnih mogućnosti na dohvat ruke, pa samo trebate paziti da ne preforsirate i da ne pokrenete previše toga što nećete moći završiti. Napravite selekciju i radite ono što vam vam nos bude govorio da je najbolje. Zdravlje će vam biti dobro, i jedino što je bitno jest da ga očuvate postavljanjem mogućih ciljeva koji vas neće preforsirati. Bitno je da budete u dobroj kondiciji kako biste mogli dobro iskoristiti sve što vam se bude pružilo i tako ispuniti svoje snove. Ovo je godina kad će to biti najlakše.

PAS DATUMI10. 2. 1910. - 29. 1. 1911.
28. 1. 1922. - 15. 2. 1923.
14. 2. 1934. - 2. 2. 1935.
2. 2. 1946. - 21. 1. 1947.
17. 2. 1958. - 7. 2. 1959.
6. 2. 1970. - 26. 1. 1971.
25. 1. 1982. - 12. 2. 1983.
6. 1. 1994. - 30. 1. 1995.
29. 1. 2006. - 17. 2. 2007.

MATERIJALNA SITUACIJA

Imat ćete puno sreće ove godine. Možete prikupiti puno novca s nevjerojatnom lakoćom. Dobro se osigurajte i dobro isplanirajte kako ćete zadržati ono što ste stekli jer se lako možete zanijeti i krenuti trošiti više nego što treba oslanjajući se upravo na dobru sreću. Pazite na troškove i pametno ulažite stečeni višak. Također nemojte dozvoliti da umjesto da novac radi za vas, vi počnete previše raditi za njega.

VEZE

Ako niste u vezi, imat ćete puno prilika za ulazak u novu vezu jer će vam sve ići od ruke, a okolina će vam biti sklona. Nemojte ipak srljati bezglavo u ozbiljnu vezu. Dobro upoznajte osobu prije nego se previše uvučete u odnos koji možda neće biti baš toliko idiličan kako vam se čini na prvi pogled. Ako ste u braku ili stabilnoj vezi, uživajte u svojoj dobroj sreći s partnerom i potrudite se krenuti i korak dalje. Sve će vam ići od ruke pa će se to odraziti i na vaš privatni život.

ZDRAVLJE

Zdravlje će biti prosječno. Moguće je da ćete se preforsirati jer će vas biti posuvda, pa pazite da se zdravo hranite i dovoljno odmarate kako ne biste ugrozili imunitet i ostali bez energije. Većih zdravstvenih problema ne bi trebalo biti, ali će vas vaša aktivnost izložiti nezgodama pa ipak budite na oprezu. Nemojte se upuštati u ekstremne sportove i slične aktivnosti. Zdravlje starijih članova obitelji neće biti na visini pa im posvetite malo više pažnje.

OKOLINA

Nećete imati ove godine problema s ljudima, naprotiv bit će vam velika podrška. To uključuje nadređene, roditelje i druge osobe od autoriteta kao i kolege. Iskoristite to da izgradite dugoročne dobre odnose s ljudima, ali nemojte njihovu podršku uzimati zdravo za gotovo i nemojte im dozvoliti da se previše miješaju u vaš život. Kako ćete biti izuzetno aktivni i puno raditi, možda nećete biti dovoljno pažljivi s kim se družite, pa u tom području malo otvorite oči i probajte dobro održati ravnotežu između prijateljstva i čuvanja svoje individualnosti i intime. Ljudi će vam biti naklonjeni i uživajte u njihovoj podršci.

PROČITAJTE GODIŠNJI HOROSKOP ZA OSTALE ZNAKOVE: 

 štakor 2011. kineski godišnji horoskop bivol 2011. kineski godišnji horoskop
tigar 2011. kineski godišnji horoskop
zec 2011. kineski godišnji horoskop
 zmaj 2011. kineski godišnji horoskop zmija 2011. kineski godišnji horoskop
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
 konj 2011. kineski godišnji horoskop  koza 2011. kineski godišnji horoskop  majmun 2011. kineski godišnji horoskop  pijetao 2011. kineski godišnji horoskop  pas 2011. kineski godišnji horoskop  svinja 2011. kineski godišnji horoskop
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak i najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.01.2011. 00:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh