« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
KINESKI HOROSKOP

Pijetao - 2011. - kineski godišnji horoskop

Kineski godišnji horoskop za znak Pijetla u godini Zeca/Mačke 2011.

Pijetao - godišnji kineski horoskop 2011.
Više o

godišnji horoskop

,

kineski horoskop

,

kineska nova godina

,

godina zeca

,

godina mačke

,

kineski horoskop 2011.

,

Pijetao godišnji horoskop

,

pijetao horoskop

,

pijetao po kineskom horoskopu

Svašta neočekivano događat će vam se u ovoj godini. Bit će puno izazova i nije baš dobro krenuti u agresivne planove. Sve što vam nije dovoljno poznato nemojte niti uzimati u obzir, držite se provjerenog i nemojte da vas se nagovori na nepotreban rizik. Nemojte pokušati balansirati na rubu zakona jer neće izaći na dobro. Iako ćete imati dosta problema, materijalna će situacija biti vrlo dobra. Možete se čak i vrlo obogatiti, ali isključivo sigurnim poslovima bez većeg rizika. Zdravlje i sigurnost bit će ispod prosjeka, i treba puno raditi da ga očuvate. Veze neće također biti najbolje, ali tu neće biti niti većih potresa. Kako biste izvukli najbolje iz godine Zeca, preispitajte dobro svoje ciljeve, budite iskreni prema sebi i koncentrirani na cilj koji odaberete.

 

KARIJERA

Ovo će biti godina kontradikcija. Bit će zastoja, mogućih skandala i budite jako oprezni. Izbjegavajte sve što vam zvuči predobro da bi bilo istinito i dobro kalkulirajte. Ako vam netko želi prodati neku fantastičnu priliku za zaradu, budite dodatno oprezni. Čak iako vam se čini da se sve odvija po planu, može lako doći do nepredvidivih teškoća pa uvijek imajte rezervni plan na umu. Pobrinite se da se dobro informirate o svemu i pazite da se ne uvučete u neku pravnu zavrzlamu. Nemojte se direktno konfrontirati s ljudima. To ne znači da ovo nije dobra godina za obogatiti se. Moguće je steći izuzetno mnogo materijalnih dobara, ali samo provjerenim putevima s malo rizika. Novac neće doći naglo i rezulirat će iz poslova koji ne zahtjevaju visoki rizik. Probleme koji se pojave u poslu rješavajte promptno, nemojte se nadati da će nestati sami od sebe. U svakom slučaju, slušajte svoj unutarnji glas i kod većih odluka najbolje je da se savjetujete sami sa sobom. Oboružajte se samopouzdanjem i krenite kroz oluju do škrinje s blagom.

PIJETAO DATUMI22. 1. 1909. - 9. 2. 1910.
8. 2. 1921. - 27. 1. 1922.
26. 1. 1933. - 13. 2. 1934.
13. 2. 1945. - 1. 2. 1946.
31. 1. 1957. - 17. 2. 1958.
17. 2. 1969. - 5. 2. 1970.
5. 2. 1981. - 24. 1. 1982.
23. 1. 1993. - 5. 1. 1994.
9. 2. 2005. - 28. 1. 2006.

MATERIJALNA SITUACIJA

Koliko god vam se činilo da vam horoskop za ovu godinu nije baš dobar, sreće s novcem imat ćete napretek. Možete se baš jako obogatiti i to kroz sigurne koznervativne načine. Imat ćete i puno izdataka, moguće je da vas netko i prevari pa trebate biti jako oprezni. Nikako ne pristajte na ponude za lakom i brzom zaradom. Ne ulazite u mutne poslove i platite sve račune i zaostatke na vrijeme, tako ćete smanjiti troškove i zadržati jako dobru sreću u poslovima s novcem.

 

VEZE

Ako ste sami, nema baš previše šanse da upoznate onog ili onu pravu. Moguće je da ćete se osjećati vrlo usamljeno. Ako ste u braku ili duljoj vezi, bit će neslaganja i konflikata pa stoga budite strpljivi. Činit će vam se da vas partner ne razumije, i često ćete biti u pravu pa s partnerom o svemu razgovarajte jasno, otvoreno i dosljedno mu razlažite svoje planove i razjasnite sve moguće nejasnoće. Tek tako ćete zadržati podršku partnera koja će vam biti potrebna, i nećete poljuljati povjerenje.

ZDRAVLJE

Zdravlje će biti ispodprosječno i to će utjecati na vašu koncentraciju i razinu energije koja vam je potrebna ove godine. Razboljevat ćete se, i bolesti će se dolaziti iznenada bez najave pa jako pazite na sebe. Hranite se ispravno, smanjite stresne situacije na najmanju moguću razinu i vježbajte redovito. Nemojte činiti ništa opasno što bi moglo dovesti do nesreća jer vam koncentracija neće biti na visini pa biste se mogli ozlijediti. Puno se odmarajte.

 

OKOLINA

Imat ćete dosta problema s ljudima, mada vam to neće na prvi pogled tako izgledati. Neće vam se suprotstavljati, ali će vam ipak spletkariti iza leđa. Budite uvijek na oprezu i ne ulazite u sukobe. Igrajte pošteno kako spletkari ne bi i vašu najmanju pogrešku iskoristili protiv vas te protiv vas okrenuli i vaše bliske suradnike. Okružite se pravim prijateljima i dobro razlučite koji su vam prijatelji stvarno prijatelji. Moguće je da ćete poricati probleme kad se pojave i pokušati od njih pobjeći, ali to neće biti pametno. Budite svoji i radite dobre stvari za sebe pa će se okolina primiriti.

PROČITAJTE GODIŠNJI HOROSKOP ZA OSTALE ZNAKOVE: 

 štakor 2011. kineski godišnji horoskop bivol 2011. kineski godišnji horoskop
tigar 2011. kineski godišnji horoskop
zec 2011. kineski godišnji horoskop
 zmaj 2011. kineski godišnji horoskop zmija 2011. kineski godišnji horoskop
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
 konj 2011. kineski godišnji horoskop  koza 2011. kineski godišnji horoskop  majmun 2011. kineski godišnji horoskop  pijetao 2011. kineski godišnji horoskop  pas 2011. kineski godišnji horoskop  svinja 2011. kineski godišnji horoskop
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak i najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.01.2011. 00:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh