« Horoskop
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
KINESKI HOROSKOP

Bivol - 2011. - kineski godišnji horoskop

Kineski godišnji horoskop za znak Bivol u godini Zeca/Mačke 2011.

Bivol - godišnji kineski horoskop 2011.
Više o

kineski horoskop

,

kineska nova godina

,

bivol godišnji horoskop

,

godina zeca

,

godina mačke

,

kineski horoskop 2011.

,

bivol po kineskom horoskopu

,

bivol horoskop

Bivoli se za godinu Zeca trebaju oboružati strpljenjem i unutarnjim mirom, jer će događanja tijekom godine biti prilično iscrpljujuća i zahtjevna. Iskrsnut će mnogi problemi i prepreke u svim aspektima života, od obitelji i prijatelja preko karijera do materijalne situacije. Kad se problemi počnu nadovezivati jedni na druge, mnogima je to nepodnošljivo, jer zahtijeva upornost i odlučnost kako bi se kroz takvo razdoblje prošlo što bezbolnije i uz što manje negativnih posljedica.

Osjećat ćete se usamljeno i bez iluzija, a niti materijalna situacija neće biti baš blistava. Sve to utjecat će i na vaš privatni život gdje bi se mogle pojaviti trzavice s partnerom. No, koliko god sve zvučalo prilično depresivno, ipak se možete provući kroz ovu godinu bez većih problema ukoliko se malo pritajite i ostanete pozitivno raspoloženi. U slučaju da uspijete manje obraćati pažnju na okolinu i brinuti svačije brige, dobit ćete dovoljno mira i vremena da razmislite o sebi i postavite temelje za uspješnu narednu godinu. Jedino što stvarno morate raditi je neprestano se podsjećati da ostanete pozitivni i mirni.

KARIJERA

Pred vama je čudna godina na poslu, jer će sve što može poći po zlu upravo to i napraviti, kao u lošem vidu ili Murphyjevom zakonu. Kako biste štetu sveli na minimum, potrudite se izbjegavati svađe na radnom mjestu, oslonite se na svoja znanja i vještine i ne upuštajte se u projekte za koje niste potpuno sigurni da ih možete napraviti. Iako ćete osjećati pritisak, potrudite ga se zanemariti i budite konzervativni u procjenama, kako biste uvijek imali dodatnog vremena, prostora ili sredstava za izvršavanje zadataka koji su postavljeni pred vas. Kako je ovakva situacija izvjesna do kraja ove godine, kada nastupa povoljnije razdoblje, stavite planove za razvoj karijere u drugi plan i posvetite se svakodnevnim zadacima.

BIVOL DATUMI19. 2. 1901. - 7. 2. 1902.
6. 2. 1913. - 25. 1. 1914.
25. 1. 1925. - 12. 2. 1926.
11. 2. 1937. - 30. 1. 1938.
29. 1. 1949. - 16. 2. 1950.
15. 2. 1961. - 4. 2. 1962.
3. 2. 1973. - 22. 1. 1974.
20. 2. 1985. - 8. 2. 1986.
7. 2. 1997. - 28. 1. 1998.
26. 1. 2009. - 14. 2. 2010.

 

MATERIJALNA SITUACIJA

Kao i u ostalim aspektima života, tako će i materijalna situacija tijekom godine biti gusta ali podnošljiva. Sve što trebate napraviti je revizija dosadašnjeg načina trošenja, i pronaći ćete dovoljne rezerve za ugodan i normalan život bez nekih značajnijih odricanja. Potrudite se obuzdati nagone za povremenim neselektivnim trošenjem novca na stvari koje vam stvarno nisu potrebne, i godina će proći mirno i bez problema.

VEZE

Sve gore navedeno mora se odraziti i na privatni život. Što više nervoze zbog posla i novca uspijete ostaviti na radnom mjestu, bolja će biti situacija kod kuće. Iako će vam se ponekad učiniti kao da se i partner/ica udružio s ostatkom svijeta protiv vas, to neće biti istina, stoga pripazite na komunikaciju s partnerom i nemojte dozvoliti da iz vas progovori stres i frustracija. Naći ćete se u situaciji kad ćete morati dobro odvagnuti da li vam je trenutna veza dovoljno važna da ne napravite glupost, i ako dobro promislite u tom trenutku, okrenut ćete leđa iskušenju i spasiti vezu. Tijekom godine pripazite na zdravstveno stanje partnera, jer postoji mogućnost da ga/nju briga za vas toliko obuzme i iscrpi da bi se mogao razboljeti. Stoga, ostavite probleme na poslu, pazite na partnera i vodite zajedno zdraviji život.

ZDRAVLJE

Stresna godina se mora nekako odraziti i na zdravlje, a to naravno nije pozitivno. Obuzetost problemima s poslom može vas dovesti u situaciju da zanemarite svoje zdravlje. Kako se ne bi našli u začaranom krugu stresa i bolesti, pripazite na stil života, naročito obratite pažnju na dovoljno fizičke aktivnosti te zdravu i redovitu prehranu. Zdravlje vašeg partnera i starijih osoba u obitelji također neće biti najbolje, stoga budite oprezni.

OKOLINA

Problemi s okolinom trajat će cijele godine, naročito s ženskim osobama koje će imati težu narav nego što je uobičajeno. Možete očekivati lagane sukobe i svađe, no ništa od toga neće zapravo biti previše ozbiljno niti će ugroziti vaš posao i privatan život ako se ispravno postavite prema problemu. Oslonite se na sebe, svoju intuiciju i znanje, što će u kombinaciji s racionalnim pristupom i odbijanjem svađe situaciju dovesti na podnošljivu razinu podbadanja s kojim se možete lako nositi. Ipak, i ovdje je važno biti povučeniji nego inače, izbjegavati javno neslaganje s okolinom i njihovim mišljenjem o važnim temama, što će u konačnici dovesti do godine s puno manje konflikata od očekivanog.

PROČITAJTE GODIŠNJI HOROSKOP ZA OSTALE ZNAKOVE: 

 štakor 2011. kineski godišnji horoskop bivol 2011. kineski godišnji horoskop
tigar 2011. kineski godišnji horoskop
zec 2011. kineski godišnji horoskop
 zmaj 2011. kineski godišnji horoskop zmija 2011. kineski godišnji horoskop
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
 konj 2011. kineski godišnji horoskop  koza 2011. kineski godišnji horoskop  majmun 2011. kineski godišnji horoskop  pijetao 2011. kineski godišnji horoskop  pas 2011. kineski godišnji horoskop  svinja 2011. kineski godišnji horoskop
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak i najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

28.01.2011. 00:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh