« Žene
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
MA DA?

Sretne žene ne gledaju druge muškarce

Ovo će istraživanje utješiti ljubomorne muškarce koji se trude usrećiti svoje partnerice, no unatoč tome imaju uvijek zrnce sumnje u njenu vjernost

Ako vam je draga sretna, ne primjećuje druge muškarce
Ako vam je draga sretna, ne primjećuje druge muškarce (Arhiva)
Više o

muškarci

,

žene

,

vjernost

,

sreća

Muškarci se uvijek potajno pitaju što je potrebno napraviti da bi im partnerica ostala vjerna, a odgovor je više nego jednostavan - učinite je sretnom i ona nikad neće pogledati drugog muškarca, ma kako privlačan bio.

Ovaj, pomalo neočekivan, rezultat dalo je najnovije istraživanje o muško-ženskim odnosima, samo dodatno potvrdivši rezultate ranijih istraživanja koja su također zaključila da žene ne padaju na zgodne frajere ako su u sretnoj vezi. 

>> Kad su žene vjerne >>

U sklopu navedenog istraživanja provedena su tri testa ocjenjivanja fizičke privlačnosti muškaraca na temelju fotografija muškaraca koji nešto rade.

Žene u vezama puno su bolje pamtile sve negativne strane prikazane na fotografijama, bez obzira na njihovu privlačnost. Kasnija analiza pokazala je da se radi o ženama koje su svoju vezu ocijenile sretnom

>> Žene češće varaju one s - većim? >>

No, one koje nisu bile zadovoljne svojim muškarcima bez problema su uočavale privlačne muškarce i izdvajale pozitivne karakteristike, tako da je recept za vjernost stvarno vrlo, vrlo jednostavan.

09.08.2014. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh