Metro-portal.hr

objavljeno 09.08.2014. 21:29:00
MA DA?

Sretne žene ne gledaju druge muškarce

Ovo će istraživanje utješiti ljubomorne muškarce koji se trude usrećiti svoje partnerice, no unatoč tome imaju uvijek zrnce sumnje u njenu vjernost

Ako vam je draga sretna, ne primjećuje druge muškarce
Ako vam je draga sretna, ne primjećuje druge muškarce (Arhiva)

Muškarci se uvijek potajno pitaju što je potrebno napraviti da bi im partnerica ostala vjerna, a odgovor je više nego jednostavan - učinite je sretnom i ona nikad neće pogledati drugog muškarca, ma kako privlačan bio.

Ovaj, pomalo neočekivan, rezultat dalo je najnovije istraživanje o muško-ženskim odnosima, samo dodatno potvrdivši rezultate ranijih istraživanja koja su također zaključila da žene ne padaju na zgodne frajere ako su u sretnoj vezi. 

>> Kad su žene vjerne >>

U sklopu navedenog istraživanja provedena su tri testa ocjenjivanja fizičke privlačnosti muškaraca na temelju fotografija muškaraca koji nešto rade.

Žene u vezama puno su bolje pamtile sve negativne strane prikazane na fotografijama, bez obzira na njihovu privlačnost. Kasnija analiza pokazala je da se radi o ženama koje su svoju vezu ocijenile sretnom

>> Žene češće varaju one s - većim? >>

No, one koje nisu bile zadovoljne svojim muškarcima bez problema su uočavale privlačne muškarce i izdvajale pozitivne karakteristike, tako da je recept za vjernost stvarno vrlo, vrlo jednostavan.

09.08.2014. 21:29:00
http://metro-portal.hr/sretne-zene-ne-gledaju-druge-muskarce/86646/