« Život
objavljeno prije 8 godina
HE HE

Spojevi za odrasle - kako ih uspješno preživjeti

Čak i ako zbog osobe s kojom se viđate u trbuhu imate leptiriće veličine jumbo zrakoplova pazite da srce ne preuzme glavnu riječ

Kako napraviti spoj ugodnim?
Kako napraviti spoj ugodnim? (Arhiva)
Više o

prvi spoj

,

spoj

,

odrasli

Kada ste odrasla osoba odlasci na spojeve puno su drugačiji (i teži) nego kad ste bili mladi - pravila se konstantno mijenjaju a ljudi s godinama i iskustvom postaju sve kompliciraniji.

Ovi savjeti možda vas spase od brojnih neuspjeha prije nego pronađete svoga princa ili princezu na bijelom konju.

Obuzdajte svoje emocije - čak i ako zbog osobe s kojom se viđate u trbuhu imate leptiriće veličine jumbo zrakoplova pazite da srce ne preuzme glavnu riječ. Možda se radi o stvarnom osjećaju a možda samo o trenutku inspiracije, samo vrijeme će pokazati.

Pričajte o sebi i otkrijte tko ste zapravo - a pritom pokušajte ohrabriti i osobu s kojom ste na spoju da priča o sebi. Postavljanje pitanja jedini je pravi način za upoznavanje druge osobe.

Upoznajte obitelj - naučit ćete puno stvari o osobi s kojom se viđate, a upoznavanje obitelji može vam pomoći i da vidite u što ste se zapravo uvalili. Kada se vjenčate s nekom osobom u paketu dobivate i njegovu/njezinu obitelj, stoga se pobrinite da se svi međusobno dobro slažete (ili barem tolerirate).

23.05.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh