« Život
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
COOL

Spavajte goli, veza će vam biti odlična

Istraživanje je pokazalo da su ljudi koji zajedno spavaju goli generalno zadovoljniji i životom i svojom vezom ili brakom

Spavanje bez odjeće poboljšava brak
Spavanje bez odjeće poboljšava brak (Shutterstock)
Više o

spavanje

,

brak

,

goli

,

spavanje bez odjeće

Spavati gol običaj je u toplijim, ljetnim danima kad na sebi jedva možete izdržati laganu plahtu, no stručnjaci tvrde da je takav način spavanja sjajna stvar koja će napraviti čuda za vaš život i vezu.

Naime, britansko istraživanje pokazalo je da su parovi koji spavaju goli u pravilu zadovoljniji vezom od onih koji spavaju obučeni. Cijelih 57 posto ispitanika koji spavaju goli izjavilo je da su jako sretni u vezi, za razliku od 48 posto onih koji spavaju obučeni, 43 posto onih koji spavaju u spavaćici i tek 38 posto onih koji spavaju u donjem rublju.

>> Žene su najseksiplnije u pidžami >>

Inače, ispalo je i da 40 posto Britanaca spava kao od majke rođeno, a vrlo je zanimljiv podatak da je čak 45 posto onih koji spavaju bez odjeće starije od 55 godina.

Naravno, razlog je prilično jednostavan - kad ste goli u dodiru s plahtama i vidite golog partnera, puno će vam češće pasti na pamet iskoristiti priliku za dobar seks.

>> Svaka šesta žena ne da suprugu da je vidi golu >>

Stoga, ako imate problema u krevetu, ovo je možda i najjednostavniji način da stvari malo začinite ...

30.06.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh