« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 mjeseca i 5 dana
SAVJETI

Spasite se ljetnih vrućina

Za vrijeme ljetnih vrućina tijelo se pojačano znoji kako bi održalo normalnu tjelesnu temperaturu, zbog čega troši veće količine vode i nije ni čudno što smo svako malo žedni

Može i ovako, ali ipak...
Može i ovako, ali ipak... (Arhiva)
Više o

vrućine

,

ljeto

,

savjeti

Od ljetnih vrućina osjećamo se prokuhano, umorno i iscrpljeno, a kako bi mogli normalno funkcionirati moramo nešto poduzeti po tom pitanju jer jednostavno nemamo tu privilegiju leći i preležati sve ove vruće dane.

Većina ljudi si može priuštiti klima uređaj i osigurati si ugodan boravak u domu za vrijeme ljetnih vrućina, ipak postoje i oni koji si klima uređaj ne mogu nikako priuštiti ili ne žele, pa moraju pronaći druge načine kako se rashladiti u ljetnim mjesecima.

Ljetne vrućine

Za vrijeme ljetnih vrućina tijelo se pojačano znoji kako bi održalo normalnu tjelesnu temperaturu, zbog čega troši veće količine vode i nije ni čudno što smo svako malo žedni.

I zato prvi korak protiv ljetnih vrućina trebalo bi biti konzumiranje većih količina vode. Svakako izbjegavajte kupovne sokove, kavu, ledene čajeve i pivo jer takvi napitci sadrže tvari koje dodatno opterećuju tijelo. Jedino prirodna voda sadrži elemente koji su prijeko potrebni ljudskom tijelu kako bi moglo normalno funkcionirati.

Sve savjete pročitajte na blogu ženskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
09.08.2019. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh