« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
LINIJA

Sokovima do savršenog struka

Ako vam je vitak struk glavni cilj, razmislite o finim prirodnim sokovima u ove vruće dane koji će vas osvježiti i izravnati trbuh

Kako će sokovi izravnati trbuh
Kako će sokovi izravnati trbuh (Shutterstock)
Više o

sokovi

,

vitka linija

,

prirodni sokovi

Vitka linija za plažu cilj je većine ljudi, no kako rijetko na vrijeme počnemo paziti na prehranu, ne ostaje nam puno vremena za izravnavanje trbuha kako bismo u kupaćem kostimu izgledali barem pristojno.

No, recept za ravnanje trbuha je na dohvat ruke, a radi se o prirodnim sokovima koji osvježavaju, tope salo i ravnaju trbuh.

>> Kako najbrže do ravnog trbuha >>

Osvježavajući napitak od đumbira, mente, krastavca i limuna koji su narezani i naribani u bokalu vode treba uvijek biti u hladnjaku kako biste mogli posegnuti za njime u trenucima žeđi, izbjegavajući tako razne gazirane napitke ili pivo koji će vam samo pokvariti liniju.

>> Sassy vodom protiv kobasica na trbuhu >>

Menta je glavni sastojak za topljenje kilograma i pokretanje metabolizma, pa će i čaj od svježih listića mente u večernjim satima dobro doći kao osvježenje, no bez šećera.

>> Voda s dodacima koji ubrzavaju metabolizam >>

Što se tiče jutarnje doze zdravlja, predlažeo ananas u jogurtu s probioticima - sve zajedno uspite u blender i napravite osvježavajući, zasitni smoothie koji će vam poboljšati probavu i ukloniti nadutost.

30.07.2014. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh