« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
ANONIMNI

Social Number - anonimna društvena mreža

Nakon izlaganja intime i otkaza zbog glupih fotki, ova mreža predstavlja dašak osvježenja i povratak u neka nevinija doba interneta

Social Number, društvena mreža za ljubitelje privatnosti
Social Number, društvena mreža za ljubitelje privatnosti (Screenshot)
Više o

društvena mreža

,

anonimnost

,

Social Number

Social Number, društvena mreža na kojoj ste samo broj dobiva na popularnosti iz dana u dan. Kako nas je Internet putem Facebooka, Twittera, G plusa i ostalih mreža u zadnjih nekoliko godina pretvorio u virtualne ljude, ovo se čini prilično zgodnim retro osvježenjem.

Na Social Numberu ste samo broj koji vam generatorom slučajnih brojeva dodijeli mreža. Treba vaš datum rođenja i mail, i to je apsolutno sve što se traži od vas. Datum rođenja je tu zato što žele otvorene rasprave o svemu.

Znači, nema fotki, nema cirkusa koji prati sve ostale mreže, zapravo se radi o forumu nove generacije, gdje je anonimnost na prvom mjestu, a činjenica da ste samo broj prizemljuje vaš ego koji Facebook i ostali žele napuhati preko mjere.

Možete pokretati grupe i rasprave, sudjelovati u njima i slobodno se izražavati, a sve to kao u stara vremena kad su forumi bili prepuni likova maštovitih imena i oštra jezika. Ako vam tako nešto nedostaje, prijavite se na Social Number i osjećajte se kao kod kuće.

01.02.2013. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh