Metro-portal.hr

objavljeno 01.02.2013. 12:31:00
ANONIMNI

Social Number - anonimna društvena mreža

Nakon izlaganja intime i otkaza zbog glupih fotki, ova mreža predstavlja dašak osvježenja i povratak u neka nevinija doba interneta

Social Number, društvena mreža za ljubitelje privatnosti
Social Number, društvena mreža za ljubitelje privatnosti (Screenshot)

Social Number, društvena mreža na kojoj ste samo broj dobiva na popularnosti iz dana u dan. Kako nas je Internet putem Facebooka, Twittera, G plusa i ostalih mreža u zadnjih nekoliko godina pretvorio u virtualne ljude, ovo se čini prilično zgodnim retro osvježenjem.

Na Social Numberu ste samo broj koji vam generatorom slučajnih brojeva dodijeli mreža. Treba vaš datum rođenja i mail, i to je apsolutno sve što se traži od vas. Datum rođenja je tu zato što žele otvorene rasprave o svemu.

Znači, nema fotki, nema cirkusa koji prati sve ostale mreže, zapravo se radi o forumu nove generacije, gdje je anonimnost na prvom mjestu, a činjenica da ste samo broj prizemljuje vaš ego koji Facebook i ostali žele napuhati preko mjere.

Možete pokretati grupe i rasprave, sudjelovati u njima i slobodno se izražavati, a sve to kao u stara vremena kad su forumi bili prepuni likova maštovitih imena i oštra jezika. Ako vam tako nešto nedostaje, prijavite se na Social Number i osjećajte se kao kod kuće.

01.02.2013. 12:31:00
http://metro-portal.hr/social-number-anonimna-drustvena-mreza/76268/