« Život
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
ODVRATNO I UZNEMIRAVAJUĆE

Snimka teksaškog suca koji remenom mlati kćer razbjesnila Amerikance

VIDEO - Na snimci se vidi kako djevojku 17 puta udara remenom otac William Adams, inače lokalni sudac, koji se naljutio na nju jer je skidala ilegalnu glazbu s Interneta

Fotografija vijesti
Više o

maloljetnici

,

nasilje nad djecom

,

roditelji i djeca

,

viralni video

Više od dva milijuna ljudi pogledalo je snimku iz 2004. na kojoj teksaški sudac remenom šiba svoju malodobnu kćer, koju je Amerikanka sama stavila na Youtube, prenosi Hina. Snimka je izazvala brojne polemike u toj zemlji i val protesta protiv nasilja nad maloljetnicima.

Sedmominutnu videosnimku prošloga je tjedna na YouTube postavila sama djevojka, Hillary Adams, kojoj su danas 23 godine, a vidjelo ju je više od dva milijuna ljudi.

Na snimci se vidi kako djevojku 17 puta udara remenom otac William Adams koji se naljutio na nju jer je skidala ilegalnu glazbu s Interneta. Djevojku je jednom udarila i njezina majka.

"To se događalo često kroz neko vrijeme i vidjela sam da je stanje sve gore i gore", rekla je djevojka za emisiju "Today" TV mreže NBC.

"Sakrila sam videokameru na komodu i snimila oca kako me udara", rekla je.

Snimke su izazvale gnušanje velikog broja korisnika interneta u Sjedinjenim Državama. "To je zlostavljanje djece", glasio je jedan od komentara snimke.

William Adams, koji je pod suspenzijom i policijskom istragom, priznao je za lokalnu televiziju KZTV da je na snimci doista on. No, "nisam bio tako grub kako to izgleda", rekao je.

Hillary Adams je rekla da je čekala sedam godina kako bi "bolje mogla sagledati stvari". Što se tiče njezina oca, "mislim da je dovoljno kažnjen što su svi mogli vidjeti snimku", kazala je.

Neka snimku pogledaju svi zlostavljači koji opravdavaju "malo po guzi" i neka se zamisle nad sobom. Nadamo se da će i hrvatska djeca koja proživljavaju ovakve užase koji se u našoj lijepoj zemlji u glavama mnogih smatraju prihvatljivima, smoći hrabrost i potražiti pomoć. Ovo što je napravila Hillary Adams može im biti primjer.

03.11.2011. 21:52:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    D_Gandalf
    04.11.2011. 00:44
    prestrašno, neka gore u paklu smradovi roditeljski,
    Gledajte kreteni koji tučete djecu, gledajte ovo!!!!!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh