« Knjiga
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
USKORO

Smut – ljubavni roman koji će obilježiti ovo ljeto

Uskoro stiže hit ljubavna komedija za vruće ljetne dane, štivo koje će vas nasmijati do suza

Stiže Smut Karine Halle
Stiže Smut Karine Halle (Naklada Neptun)
Više o

ljubavni romani

,

Naklada Neptun

,

Karina Halle

,

Smut

Mislite da ovo ljeto ne može biti toplije? Prevarili ste se, jer s nakon što pročitate ovaj roman, postat će vam vruće.

Naklada Neptun u svoju lepezu plodnih, svjetski poznatih autorica ljubavnih romana, ovog je ljeta odlučila uvrstiti još jednu. Njihovih 7 izabranih, uskoro će se i službeno pridružiti i osma po redu, Karina Halle, autorica bestsellera New York Timesa.

Roman Smut, kako ćemo ga zvati prije nego što budu otkriveni hrvatska naslovnica i prijevod, nestašna je i humoristična ljubavna priča o dvoje mladih studenata koji igrom slučaja, unutar kolegija kreativnog pisanja, postanu prisiljeni zajedno napisati priču.

Ovaj new adult roman pun je šaljivih dosjetki, dovitljivih dijaloga te uzbudljivih, no ne i prenapadnih scena seksa.

Po čemu je Smut poseban?

Jeste li se ikada zapitali što znači napisati ljubavno-erotski roman? Ako jeste, a pogotovo ako niste, među ovim ćete se stranicama upoznati s činjeničnim stanjem: to za jednog autora može biti vrlo zeznuta odluka.

Karina Halle u ovu priču unosi sebe i pripovijeda iz vlastitog iskustva. Čitateljima koji autore popularnih „ljubića" vide kao uspješne poslovne ljude prljave mašte i britkog jezika, prikazuje što stoji iza nečije odluke da počne objavljivati erotsko štivo. Ponekad to znači da će se autor morati nositi sa osuđivanjem iz svih pravaca, a ponekad to znači da će usput upoznati sebe, svoje talente i svoje strasti.

U ovom romanu, dva hrabra protagonista suočit će se sa svime time. I pokazati da je uz malo hrabrosti, puno upornosti i maštom oslobođenom okova, moguće uspjeti.

Za više informacija o objavi romana pratite web, Facebook i Instagram stranicu Naklade Neptun, gdje će se roman od datuma objave moći nabaviti po najpovoljnijim cijenama, uz dodatne pogodnosti kojima ćete si olakšati buduću kupnju.

Piše: Andrea Holi
11.06.2018. 09:01:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh