« Knjiga
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
USKORO!

Brojni grijesi lorda Camerona - novi povijesni ljubavni roman iz Naklade Neptun

Brojni grijesi lorda Camerona autorice Jennifer Ashley - najbolji povijesni roman za predstojeće ljetne vrućine.

Brojni grijesi lorda Camerona
Brojni grijesi lorda Camerona (Naklada Neptun)
Više o

Naklada Neptun

,

Jennifer Ashley

,

Brojni grijesi lorda Camerona

Svega dva mjeseca nakon objave romana Skandalozni brak lady Isabelle, Naklada Neptun najavljuje novi ljubavni roman s povijesnom pozadinom iz istog serijala o ekscentričnoj braći Mackenzie.

Roman Brojni grijesi lorda Camerona predstavit će nam trećeg brata Mackenzie i njegovu odabranicu Ainsley Douglas.

Nakon pet godina, njih dvoje se ponovno susreću i opet su se zatekli u istom vrućinom nabijenom scenariju. Baš kao i nekada, Ainsley vodi snažan osjećaj za pravdu koji ju uporno uvlači u najslađu i najopasniju vrstu nevolje - onu u Camoronovu zagrljaju.
Spremna učiniti sve što treba kako bi zaštitila kraljicu, Ainsley je primorana oduprijeti se čarima jednog Mackenizeja, ali njega to neće nimalo obeshrabriti.
Sa samo jednim ciljem na umu - osvojiti lijepu Ainsley - Cameron će učiniti sve što treba da uspije, pa makar to značilo još jednom staviti povjerenje u ženske ruke.

Brojni grijesi lorda Camerona treći je po redu u serijalu koji je čitatelje očarao već prvim nastavkom, Ludilo lorda Iana Mackenzieja. Sve vjerne obožavateljice tvrdoglavih Škota i u ovom će romanu moći uživati u likovima koje su već zavoljele, no isto će tako upoznati i nekoliko novih, koji će ih namamiti da jedva dočekaju posljednji nastavak i priču o posljednjem brata koji će ih oduševiti.

Roman Brojni grijesi lorda Camerona očekuje se vrlo skoro, a sve detalje oko datuma objave možete pratiti na Facebooku, Instagramu i web stranici Naklade Neptun, gdje ćete roman odmah po objavi moći naručiti, kao i uvijek, uz besplatnu poštarinu.

Ne zaboravite da kupnjom romana izravno od Naklade Neptun postajete članom njihovog Kluba knjige, što vam osigurava niže cijene pri sljedećoj (ali posve neobaveznoj) kupnji.

Piše: Andrea Holi
12.06.2018. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh