« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 12 godina
JEDNOSTAVNO I BRZO

Smeđi šećer - čudotvorni sastojak za fenomenalni piling

Kladimo se kako većina ne zna da smeđi šećer može biti glavni sastojak nevjerojatnog pilinga za lice, s kojim si potencijalno možete uštedjeti stotine kuna godišnje

Fotografija vijesti
Više o

njega lica

,

prirodna kozmetika

,

njega kože

,

smeđi šećer

,

piling za lice

Osim ako kojim slučajem do sada niste živjeli na Mjesecu, sasvim je vjerojatno da znate milijun dobrih razloga zbog kojih biste trebali u svoju prehranu uvesti smeđi šećer.

I dok su blagotvorni učinci smeđeg šećera na naše tijelo iznimno dobro dokumentirani i višestruko potvrđeni, kladimo se kako većina ne zna da smeđi šećer može biti glavni sastojak nevjerojatnog pilinga za lice, s kojim si potencijalno možete uštedjeti stotine kuna godišnje.

Osim što je ovaj piling jednako efikasan kao i skupi profesionalni kozmetički tretmani kad je uklanjanje nečistoća u pitanju, najbolje od svega jest što su vam za njega potreba samo dva sastojka: smeđi šećer i maslinovo (može i kokosovo) ulje.

Postupak pripreme smjese iznimno je jednostavan: stavite jednu veliku žlicu smeđeg šećera u dlan, u koji onda trebate polako dodavati ulje i neprestano miješati dok ne dobijete gustu pastu. Jednom kad ste to postigli, polaganim kružnim pokretima dobro natrljajte lice.

Smjesu ostavite da djeluje pet minuta, nakon čega lice isperite toplom vodom i osušite ga toplim ručnikom. Jednom kad je potpuno suho, na lice nanesite hidratantnu kremu i to je to! Jednostavno, prirodno i efikasno, zar ne?

15.06.2012. 20:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh