Metro-portal.hr

objavljeno 15.06.2012. 20:56:00
JEDNOSTAVNO I BRZO

Smeđi šećer - čudotvorni sastojak za fenomenalni piling

Kladimo se kako većina ne zna da smeđi šećer može biti glavni sastojak nevjerojatnog pilinga za lice, s kojim si potencijalno možete uštedjeti stotine kuna godišnje

Fotografija vijesti

Osim ako kojim slučajem do sada niste živjeli na Mjesecu, sasvim je vjerojatno da znate milijun dobrih razloga zbog kojih biste trebali u svoju prehranu uvesti smeđi šećer.

I dok su blagotvorni učinci smeđeg šećera na naše tijelo iznimno dobro dokumentirani i višestruko potvrđeni, kladimo se kako većina ne zna da smeđi šećer može biti glavni sastojak nevjerojatnog pilinga za lice, s kojim si potencijalno možete uštedjeti stotine kuna godišnje.

Osim što je ovaj piling jednako efikasan kao i skupi profesionalni kozmetički tretmani kad je uklanjanje nečistoća u pitanju, najbolje od svega jest što su vam za njega potreba samo dva sastojka: smeđi šećer i maslinovo (može i kokosovo) ulje.

Postupak pripreme smjese iznimno je jednostavan: stavite jednu veliku žlicu smeđeg šećera u dlan, u koji onda trebate polako dodavati ulje i neprestano miješati dok ne dobijete gustu pastu. Jednom kad ste to postigli, polaganim kružnim pokretima dobro natrljajte lice.

Smjesu ostavite da djeluje pet minuta, nakon čega lice isperite toplom vodom i osušite ga toplim ručnikom. Jednom kad je potpuno suho, na lice nanesite hidratantnu kremu i to je to! Jednostavno, prirodno i efikasno, zar ne?

15.06.2012. 20:56:00
http://metro-portal.hr/smedji-secer-cudotvorni-sastojak-za-fenomenalni-piling/71968/