« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
ŠKORPION 2016.

ŠKORPION - godišnji horoskop za 2016.

Škorpioni trebaju kapitalizirati povoljan utjecaj koji daje moć uvjeravanja, mentalnu snagu, analitički duh i talent za istraživanja

Godišnji horoskop za 2016. za Škorpiona
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Škorpion

,

godišnji horoskop 2016

,

škorpion godišnji horoskop 2016

Godišnji horoskop za 2016. za Škorpiona podsjeća pripadnike ovog znaka da će im tijekom cijele godine područjem intelekta i komunikacije vladati Pluton, planet s kojim imaju poseban odnos. Štoviše, tamo će ostati i sljedećih 8 godina, sve do 2024. godine.

Što to znači? Da je nužno kapitalizirati ovakav povoljan utjecaj koji daje moć uvjeravanja, mentalnu snagu, analitički duh i talent za istraživanja. Sve misteriozno i nejasno bit će Škorpionima intrigantno, no s druge strane, trebat će se obraniti od negativnih strana Plutonovog utjecaja - pretjeranog kritiziranja, nervoze i želje za manipulacijom drugim ljudima.

S druge strane, Neptun će biti u tranzitu preko područja ljubavi i erotike, a ovaj vrlo romantičan planet ima veliku moć zavaravanja - obećava puno, a ispunjava vrlo malo, tako da bi se Škorpioni lako mogli naći u situacijama da su razočarani u ljubavnim odnosima koji su se činili vrlo obećavajućima.

Štoviše, na ljubav treba ove godine obratiti posebnu pažnju jer Jupiter je od kolovoza u opoziciji vašem znaku, što će dodatno zakomplicirati stvari i ojačati iluzije.

Najveći dobitak za Škorpione je izlazak Saturna iz znaka (vraća se tek 2041. godine), no tragovi tog negativnog utjecaja moći će se osjetiti i ove godine na financijskom planu gdje i dalje treba biti naročito oprezan. Uz to, Mars će u svojoj retrogradnoj putanji zahvatiti i vas, pa je do jeseni potrebno biti na oprezu i pronaći neki ispušni ventil za stres.

nastavi čitati dolje

POSAO

Područje karijere pod utjecajem je nepredvidljivog i ćudljivog Urana tijekom cijele godine, što će definitivno postavljati razne izazove pred Škorpione na radnom mjestu tijekom cijele godine. Jednako tako, utjecaj Saturna proteže se sve do prosinca na područje financija, što je puno bolje jer ćete napokon imati priliku naučiti raspolagati novcem.

Bolje financijske odluke počet će se isplaćivati već početkom godine, a naročito snažan utjecaj imat će Mars u ožujku donoseći veću energiju i želju za zaradom.

No, kako odmah nakon toga kreće u retrogradno kretanje kroz isto područje sredinom travnja pa sve do kraja svibnja, morate biti naročito oprezni s novcem u tom periodu koji je zasigurno najgori i najteži u cijeloj godini.

Oporavak slijedi tijekom ljeta, uz snažan uzlet tijekom kolovoza i rujna koji će svoj zamah pozitivne energije do kraja godine.

LJUBAV

Neptun će tijekom cijele godine imati utjecaja na vašu ljubavnu situaciju, pojačavajući potrebu za romantikom kojoj inače Škorpioni nisu pretjerano skloni, što će dodatno osnažiti želju da budete s osobom koja vam potpuno odgovara.

Važni su datumi pomrčina Sunca 8. ožujka i pomrčina Mjeseca 16. rujna kada će nova energija dati toliki zamah da biste mogli pronaći osobu s kojom ćete započeti novu vezu na zdravim osnovama međusobnog uvažavanja i poštovanja, što će vam jako odgovarati.

U trenutnim vezama moglo bi doći do problema tijekom svibnja kad će kroz to područje prolaziti retrogradni Merkur, zamagljujući komunikaciju i radeći probleme u vezama zbog nerazumijevanja, što će neke veze dovesti u pitanje.

Romantika se nakon toga vraća u vaš život i harmonični se odnosi nastavljaju sve do kraja godine bez većih trzavica.

ZDRAVLJE

Najveće probleme će tijekom dobrog dijela godine raditi već spomenuti Mars u retrogradnoj putanji koji utječe na akutne bolesti, infekcije i opekline. Periodi u kojima treba biti naročito oprezan su siječanj i veljača te lipanj i srpanj, kad su moguće bolne ozljede. U ostalom dijelu godine zdravlje će pretežno biti dobro.

Evo godišnjeg horoskopa za 2016. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2016 Ovan
Godišnji horoskop 2016 Bik
 Godišnji horoskop 2016 Blizanci
Godišnji horoskop 2016 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2016 Lav
 Godišnji horoskop 2016 Djevica
 Godišnji horoskop 2016 Vaga
Godišnji horoskop 2016 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2016 Strijelac
 Godišnji horoskop 2016 jarac
 Godišnji horoskop 2016 Vodenjak
Godišnji horoskop 2016 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.12.2015. 12:19:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh