« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
JARAC 2016.

JARAC - godišnji horoskop za 2016.

Jarci će ovu godinu korisno utrošiti na značajne promjene na bolje u svom životu, kakio privatnom tako i poslovnom

Godišnji horoskop za 2016. za Jarca
Godišnji horoskop za 2016. za Jarca (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

jarac godišnji horoskop

,

Jarac

,

godišnji horoskop 2016

Godišnji horoskop za 2016. za Jarca predviđa ovom znaku prilično snažne promjene u svakodnevnom životu pod utjecajem Plutona koji jednostavno ne želi da ostanete takvi kakvi ste bili do sada, već vas želi unaprijediti u svakom pogledu.

No, ma koliko se to vama sviđalo, promjene trebaju biti postupne i temeljite, tako da je potrebno izbjegavati bilo kakve korake u tom smjeru početkom siječnja i krajem prosinca kad se retrogradni Merkur kreće vašim znakom i komplicira sve vezano uz komunikaciju koja je u slučaju promjena jednostavno nužna.

Najviše energije i entuzijazma imat ćete tijekom listopada i početka studenoga kad će Mars biti u vašem znaku, što automatski znači da je to najbolje vrijeme za provođenje pripremljenih promjena koje će vašem životu dati potpuno novi smjer. Započnite s pripremama već tijekom siječnja i veljače kad će Mars posjetiti vaše područje nada i snova, nakratko ih stavite na čekanje tijekom lipnja kad će biti retrogradan, da biste ih potpuno proveli do kraja godine.

Sjajan utjecaj Jupitera i Neptuna ove je godine najbolj iskoristiti za preuzimanje potpune kontrole nad svim aspektima svog života, što je ionako cilj svakog Jarca. Najbolje razdoblje za to bit će cijelo proljeće kad morate napraviti sve što je potrebno kako biste na poslu i u ljubavi imali što jasniju situaciju i mogli iskoristiti snažnu intuiciju koju donosi Neptun.

nastavi čitati dolje

POSAO

Početak godine obilježit će pomrčina Mjeseca 23. ožujka kad je najpovoljniji trenutak za promjene na poslu, jer ćete osjetiti navalu energije potrebne za izlazak iz sjene kolega i šefova i mogućnost preuzimanja odgovornosti za puno zahtjevnije stvari od onih koje trenutno radite. No, budite oprezni i spremni se povući ako naiđete na previše negativnih reakcija.

U slučaju da propustite tu priliku, nova se ukazuje početkom rujna kad u područje karijere ulazi Jupiter koji će svojom snagom jednostavno izbrisati sve moguće negativnosti i postaviti vas na mjesto koje svojim sposobnostima zaslužujete.

Neki Jarci ovo će razdoblje najbolje iskoristiti na način da započnu vlastiti posao i kompletiraju sve promjene planirane na polju karijere, jer tako snažan poticaj neće dobiti nekoliko sljedećih godina, pa bi nekima moglo biti prekasno da čekaju sljedeću priliku.

Financijski ćete se najviše oporaviti tijekom studenog i početka prosinca kad u vaše područje financija uđe razorni Mars koji će vam dati snage za završetak projekata i naplatu cjelogodišnjeg teškog rada.

LJUBAV

Ljubav će ove godine nekako ostati po strani, potisnuta izazovima na poslovnom planu i promjenama koje će se odvijati u vama. Jednostavno nećete imati dovoljno energije da se borite i na tom frontu, pa će najbolje proći oni u dugotrajnim vezama koji će moći rutinski odraditi sve što se očekuje od njih.

No, čak i u ovakvoj godini postoji naročito romantično razdoblje - svibanj će biti pun ljubavi nakon ulaska retrogradnog Merkura, no ipak na malo drugačiji i zahtjevniji način. Naime, komunikacija pod takvim utjecajem nije uvijek najjasnija i najbolje shvaćena, pa ćete morati vrlo koncentrirano odraditi to razdoblje.

Ipak, do kraja godine sve što eventualno pokvarite sjeda na svoje mjesto pod snažnim utjecajem Jupitera na jesen, pa ne brinite - vaši dragi ljudi i dalje će vas voljeti.

ZDRAVLJE

Stres je riječ godine na koju treba obratiti najviše pažnje, jer sve promjene koje će se događati zahtijevaju puno psihičke i fizičke energije. Stoga, nužno je pronaći neki ispušni ventil kroz koji ćete moći izbaciti stres, a preporučljivo je da to bude neki oblik ne previše zahtjevne fizičke aktivnosti - sobni bicikl za muškarce i aerobic za žene.

Evo godišnjeg horoskopa za 2016. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2016 Ovan
Godišnji horoskop 2016 Bik
 Godišnji horoskop 2016 Blizanci
Godišnji horoskop 2016 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2016 Lav
 Godišnji horoskop 2016 Djevica
 Godišnji horoskop 2016 Vaga
Godišnji horoskop 2016 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2016 Strijelac
 Godišnji horoskop 2016 jarac
 Godišnji horoskop 2016 Vodenjak
Godišnji horoskop 2016 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.12.2015. 12:20:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh